Magasinet M!

Rikke Gøransson vender tilbage til Paradise

Olivia Salo og Rikke Gøransson er det nye værtspar i Paradis

Sidste år markerede et vendepunkt for det gamle Paradise Hotel, der blev opdateret med nye regler og dogmer - og samtidig skrottede man 'Hotel' fra navnet, og kunne starte forfra med 'Paradise - Sæson 1'. 

Den 2. sæson af Paradise er lige på trapperne, og Viaplay har netop offentliggjort årets værtspar, der byder på et godt gensyn for flerårige fans af realityprogrammet. Rikke Gøransson vender nemlig tilbage til sit værtskab, efter sidst at lukke tjansen ned i Paradise Hotel sæson 17. 

ANNONCE
Rikke Gøransson og Olivia Salo er nyt Paradise værtspar i 2023 - Foto: Janus Nielsen/Viaplay - Rikke Gøransson vender tilbage til Paradise Rikke Gøransson og Olivia Salo er nyt Paradise værtspar i 2023 - Foto: Janus Nielsen/Viaplay

Rikke blev efterfulgt af Olivia Salo, og i den kommende sæson er det altså to prominente Paradise-værter, der skal føre programmets deltagere igennem prøvelserne i Mexico. 

"Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor hjerteligt meget jeg glæder mig til at kunne byde en række spændte og håbefulde gæster velkommen til smukke Paradise og deres livs eventyr. Det bliver intet mindre end magisk. Ikke mindst, fordi jeg endelig ikke er den eneste uden en partner. At skulle lede spillets gang sammen med superseje Olivia Salo, er så spændende, og en af grundende til, at jeg vender tilbage," siger Rikke Gøransson i forbindelse med udmeldingen.

Den tredje sæson af Paradise forventes at få premiere på Viaplay senere i 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt