Magasinet M!

Ringbrothers' Winnebago Happy Camper er en kørende bodega og den ultimative roadtrip-bil

Hvis du synes, det kunne være det fedeste at tage på road-trip med drengene, men ikke lige kan finde den rigtige bil - så se med her!

Ringbrothers' Winnebago Happy Camper er en kørende bodega og den ultimative roadtrip-bil

Hvis du nogensinde har været på roadtrip i USA eller Australien, er du sikkert også endt med at køre rundt i en bil, der ikke lige just var det, du drømte om. Drømme kommer du sikkert også til at have, når først du ser dette vidunder, der er bygget til den ultimative roadtripper. Vi præsenterer Winnebago Happy Camper.

Det er Jim og Mike Ring, medstifterne af Ringbrothers, der har lavet camperen, som er en Winnebago Brave fra 1972. Den er blevet døbt "Happy Camper", og det er tæt på at være det fedeste køretøj, vi nogensinde har set. Perfekt til et fremtidigt road-trip med drengene!

ANNONCE

Ikke nok med at der er en motorcykel siddende på fronten af camperen, så er der også en Weber-grill bagpå. Jep, den er god nok, du kommer ikke til at mangle noget som helst - så skulle det da lige være, hvis i løb tør for øl, men hvem gør det?

Som Top Gear skriver på deres site: "Shut up, og tag vores penge", og det er sikkert samme følelse, du sidder med lige nu!

Selvom bilen vejer over 4 ton, så kan den nå en fart på 80 km/t på 3,2 sekunder. Jep, det er det fede ved store dæk, og nå ja, 900 hestekræfter...

ANNONCE

Yderligere er den også trimmet fra top til tå indvendigt. Her kan du blandt andet finde en popcornmaskine, en pizzaovn, en saxofon, neonlys og hele to barer, der gør, at det mest af alt ligner en snusket "dive bar" (bodega på dansk), som du kun har set på film.

Ja, der er en grund til den vejer mere end 4.000 kilo.

Se endvidere videoen herunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt