Magasinet M!

Ristet i Randers!

Ingen vold og stoffer - bare FEEEEEST!

Ristet i Randers!

Da vi fortalte folk, at vi skulle til Randers og tjekke nattelivet ud, blev vi advaret om vold og stoffer i lange baner. Vi fandt ingen af delene - derimod fandt vi masser af FEEEEEST!

Crazy Daisy: ****
Går du på Daisy, ved du, hvad du får. Pigerne bag baren er hotte. Det er de også på dansegulvet, og der er proppet. Musikken og serveringen sørger for, at du sjældent bliver skuffet.

Tante Olga: ****
En positiv overraskelse. Der er masser af barer på Olga, og de yder alle god service. Både på dansegulvet og ved poolbordene er stemningen god, og stedet giver en fed, varieret oplevelse.

Pige til mand: ***
Som sædvanlig i de mellemstore provinsbyer er der ikke langt imellem de søde piger. Og som sædvanlig i de mellemstore provinsbyer skal du kæmpe mod en horde af Gucci-klædte lokale knægte om pigernes opmærksomhed.

Skalle-risiko: ***
Der blev viftet lidt med knytnæverne mellem de lokale bodybuildere, men generelt er Randers ikke så slem, som byen har haft ry for.

Babe-rating: *****
Udvalget er i top! Der findes intet bedre end sunde, jyske piger. Den påstand har Randers nu bevist. Ganske vist kommer de først frem fra deres respektive før-fester omkring midnat, men så viser de også hele butikken frem! Mmm.

Scoremuligheder: ****
De fleste Randers-piger er modtagelige over for charme, også hvis du ikke nødvendigvis er en model. Som Danmarks sjettestørste by har den også plads til dig, hvis du skiller dig lidt ud. Udlængslen lyser dog ud af de randrusianske piger. Stort set alle tøser, vi talte med, ville hellere bo i en større by. Så kan du lokke med en lejlighed i enten Esbjerg, Aalborg, Odense, Århus eller København, er du allerede godt på vej.

Steder vi besøgte:
www.daisy-randers.dk
www.cafe-hr-nielsen.dk
www.tanteolga.dk
www.cafe38.dk

www.vonhatten.dk

www.macale.dk

www.web4.dk
 (Don Quijote)
www.barrys.dk
www.8ball-randers.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce