Magasinet M!

Rock 'n Roll i Roskilde

Festivalen er altså ikke det eneste, Roskilde har at byde på. Der har været et fald af diskoteker i byen de seneste par år, men en god gammeldags fest kan man stadig finde!

Rock 'n Roll i Roskilde
Cafe Vivaldi

Vivaldi er et rigtig hyggeligt sted, og det er her, mange af Roskildes unge spiser inden de tager videre i byen. Maden er også god og til at betale, men skal bestilles i baren sammen med dine drikkevarer - som du i øvrigt selv får lov til at bære ned til bordet. Det føles ikke så luksus, men hvad fanden, vi er jo heller ikke kronprinser.

3 stjerner

ANNONCE
Rock 'n Roll i Roskilde
Mulligans Irish Pub

Mulligans har to afdelinger, og den hyggelige pub har allerede god stemning og en pæn mængde mennesker tidligt på aftenen. Livemusik og billige barpriser hver fredag og lørdag gør det til et attaktivt sted at starte sin bytur, og de velindrettede rygerum gør det nemt for rygere og ikke-rygere at have en fest sammen. Godkendt!

4 stjerner

ANNONCE
Rock 'n Roll i Roskilde
IP & Mary's

IP & Mary's er et todelt diskotek, hvor den øverste etage er lidt mere afslappet end den nederste. Øverst kan du spille pool, og snakke dig varm på den pæne pige, du lige har mødt. Det fungerer rigtig godt, og de mange båse gør det nemt at spotte en pige, man er interesseret i. Nedenunder er der til gengæld fuld tryk på diskolys, dansemusik og røg på dansegulvet.

5 stjerner

ANNONCE
Rock 'n Roll i Roskilde
Gimle

Gimle er egentlig et spillested, men fungerer også af og til som natklub, og fokuserer på andre ting end de andre diskoteker i Roskilde. Stedet er småt, der er lænestole og bøger i hjørnet, meget hyggelig indretning, og så er der beerpong-turneringer, som kan køre hele natten. M!'s udsendte får i hvert fald tæv af et par lokale - men så blev vi det fuldere!

4 stjerner

ANNONCE
Rock 'n Roll i Roskilde
IP & Mary's - Igen

Der er god gang i den nederste halvdel af IP & Marys. Dansegulvet er proppet, og det er svært at se sig om uden at få øje på en lækker pige. Det er tydeligt, at det er her, ungdommen samles, når der er abefest i Roskilde - og det er noget vi er nede med på M!

4 stjerner

Rock 'n Roll i Roskilde
Garbos

Du skal være fyldt 21 år for at komme ind på Garbos, men hvis du er gammel nok, så er du sikret dig en fest uden lige. Roskildes fedeste diskotek er fyldt med smukke piger, som ikke er blege for at danse tæt eller stille op til billeder, skulle vi hilse og sige. Vi er store fans!

6 stjerner

ANNONCE
Rock 'n Roll i Roskilde
Aftenens babe:

Mathilde, 21 år 

Job: Bartender
Spottet på: Garbos

Rock 'n Roll i Roskilde
Rating af Roskilde: 81 %

Vurdering: Roskildes natteliv har lidt en del nederlag de seneste par år, med lukninger af flere af byens populære diskotekter. Men de steder der har overlevet, kæmper en brav kamp for at holde gang i byen og dens natteliv - og det lykkes dem rigtig godt!

Aftenens citat: "Ej, jeg vil også røre ved dine bryster!" (Brunette, som var lidt misundelig på M!'s udsendte, der satte en M!-sticker i venindens kavalergang )

Baberating: 5/6 stjerner

Scoremuligheder: 4/6 stjerner

Pige-til-mand-faktor: 4/6 stjerner

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce