Magasinet M!

Rockstar-grundlægger: Jeg vil ikke lave GTA 6, så længe folk er så sarte

GTA 6 kunne få en ond shitstorm i det moderne samfund.

Hvis du gik og håbede på, at det naturlige skridt efter Red Dead Redemption, som får premiere i morgen, var GTA 6, så bliver du nok skuffet.

For co-founder af Rockstar Games, Dan Houser, er glad for, at det er RDR2, og ikke GTA 6, der udkommer i 2018.

Det fortæller han i et interview med GQ UK:

Han mener nemlig, at nutidens politiske klima ville gøre det umuligt at lave en velfungerende parodi på det amerikanske samfund.

"Jeg ved ikke engang, hvad vi skulle gøre - eller hvordan vi skulle 'oprøre' folket med en ny historie. Folk virker til at tage tingene meget tungt, og med det politiske klima, er der ikke meget at hente i satire, som ikke allerede findes i virkeligheden. Noget af det vi ser i virkeligheden lige nu er lysår foran satire - det er næsten helt bizart. Hvis vi fandt på et koncept, ville det bliver forældet på få minutter, da ting ændrer sig så hurtigt i dag."

Tænk på, at GTA 5 tog ca. 5 år at skabe fra idé til virkelighed - og tænk så på, hvor meget tingene ændrer sig på en uge, en måned og et helt år. Spillet har tit fået høvl på sin politiske ukorrekthed, men ville kunne få den ondeste altødelæggende shitstorm blot nogle få skridt inde i udviklingen. 

Her fortæller Houser, at RDR2 var muligt at udgive, da det er en form for historisk fiktion, som tager afsæt i en stemning og tidsperiode, som er en fast del af kulturen.

"Det er en tid med undertrykkethed, hvor kvinder også forsøger at bryde ud af normen. Nogle mennesker vil mene, at man bør lave sit materiale ud fra en slags 'autobiografi', men det er meget begrænsende - derfor håber jeg, at vi har fundet en god måde at fortælle om hårde tider på i en underholdende facon."

Come on, people!

Vi håber nu stadig, at GTA 6 er i deres pipeline - GTA V er stadigvæk på min top5 over de bedste spil nogensinde. 

ANNONCE
Rockstar-grundlægger: Jeg vil ikke lave GTA 6, så længe folk er så sarte
Del

Seneste nyt