Magasinet M!

Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?

Valgkampen er for alvor i gang! På M! går vi selvfølgelig videnskabeligt til værks i denne ultimative test: Rød vs. blå.

Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Blåmejse vs. Rødhals

Hvilken af disse to pipfugle ville vinde i en kamp for livet? Vicky Knudsen, biolog og formand for Dansk Ornitologisk Forening Ungdom, er dommer:

"Vi har her at gøre med to meget nuttede fugle, men de har dog også et voldsomt temperament begge to. Blåmejsen flyver meget rundt i haven og kan godt skælde ud og endda hakke menneskefingre til blods, hvis du kommer for tæt på og vil give den foder. Rødhalsen holder sig på jorden og puster sig op, hvis den bliver truet, så de er ikke bange af sig, selv om de begge to er små. Men hvis blåmejsen bruger de feje tricks med at hakke, hvor det gør mest ondt, så vil blåmejsen vinde, tror jeg. Rødhalsen har det fysiske overtag, fordi den er en anelse større, men blåmejsen kan de beskidte tricks."

Vinder: BLÅ

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Avatar vs. Hellboy

Filmen Avatar fra 2009 er en hel del bedre end filmen med Hellboy i hovedrollen fra 2004, men hvem ville trække det længste strå, hvis et rumvæsen fra Pandora udfordrede Hellboy til en tvekamp? Hellboy har overmenneskelige kræfter og udholdenhed, kan helbrede sig selv så hurtigt, at man har set ham tage adskillige skud fra en MG 42-maskinpistol, inden han ødelægger den og ejermanden. Til sammenligning er rumvæsnerne fra Avatar-filmen, Na'vi, egentlig bare rigtig store smølfer, der lever i harmoni med naturen og tilbeder en gudinde, der befinder sig i et træ.

Vinder: RØD

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Rød Gajol vs. Blå Gajol

Vi vil nødig selv gøre os til eksperter udi lakridsshots, så i stedet for skænkede vi 15 shots op af hver farve og tog dem med i fredagsbaren, og der tegnede sig hurtigt et klart billede. "Den smager meget mere af lakrids", "Der er meget mere smag i den her" og "Det er ligesom at drikke de rigtige lakridser" var blot tre af de mange kommentarer, som... Blå Gajol fik med på vejen. 14-1 blev det meget entydige resultat.

Vinder: BLÅ

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Chelseas trøje vs. Manchester Uniteds trøje

Moderedaktør på modemagasinet Costume, Charlotte Sandgren, er ikke i tvivl: "Den røde er grim. Chevrolet-logoet er for stort og malplaceret, og knappen foroven er ikke pæn. Striber er derimod meget moderne lige nu, så det bliver den blå!"

Vinder: BLÅ

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Blåbær vs. Hindbær

spidskompetence. På Woman-redaktionen derimod kværner de bær hele tiden, så vi har ladet pigerne afgøre den her. Chefredaktør på Woman, Sara Møller Christensen: "Vi bliver nødt til at gå med hindbær. Mest på grund af blåbærs ekstreme overeksponering. Det er jo nærmest frugtens svar på Kim Kardashian! Hindbær er lidt mere sjældne og kostbare, og så smager de bare syrligt-sødt og godt."

Vinder: RØD

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Kanye West: My Beautiful Dark Twisted Fantasy vs. Drake: Nothing Was The Same

Kanye West er et musikalsk geni, der tilbragte de første år af sin karriere med at producere nogle af de største hits fra folk som Jay-Z, Beyonce og Alicia Keys. En ung Aubrey Graham brugte de første år af sin karriere på at spille en handicappet basketballspiller i den canadiske ungdomsserie Degrassi: The Next Generation, inden han blev Drake og undskyldte for at gøre udtrykket 'YOLO' irriterende populært. I dag konkurrerer de to rappere om hiphop-tronen, og pladerne her står som deres bedste værker hidtil. 

Men Kanye trækker det længste strå. My Beautiful Dark Twisted Fantasy er sublimt, gennemtænkt og helt igennem nyskabende. Samtidig vinder Kanye for sin generelle WTF-faktor og for det her citat: "Den største smerte i mit liv er, at jeg aldrig kommer til at se mig selv optræde live."

Vinder: RØD

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Rødbyhavn vs. Blåvandshuk

Her er vi kolde og kyniske og lader indbyggertallet bestemme vinderen, selv om de fleste mennesker nok ville vælge et hus ved Vesterhavet frem for et på den lollandske sydkyst. Specielt når man tænker på antallet af tyskere, der strømmer igennem hver dag. Til gengæld er man kun en færgebillet væk fra toldfri sprut og smøger og med sine 2.092 indbyggere banker Rødby da også Blåvandshuks 500 individer. Også selv om byen runder 50.000 turister om sommeren.

Vinder: RØD

ANNONCE
Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?
Nikita Klæstrup vs. Helle Thorning

Øh, kig på forsiden af M! nr 210... 

Vinder: BLÅ

Det betyder, at stillingen indtil videre er 4-4... Spændende! Se, hvem der vinder kampen i anden del, der kommer i morgen... 

Indtil videre kan du tjekke resten af de pivfrække billeder med Nikita Klæstrup.

Del

Seneste nyt

Annonce