Magasinet M!

Rød vs. Blå - Se vinderen her!

M! har testet, hvem der vinder kampen mellem rød og blå, og den står indtil videre 4-4! Her kan du se resultatet af det tætte kapløb.

Blå Kings og Røde Kings

De små, røde krabater med halvt filter og en forkortet længde står i skarp kontrast til Nik & Jay's lidt fesne, foretrukne smøgvariant; Blå Kings. Den storpulsende chefredaktør fik æren af at være dommer i denne minitest, og han var aldrig i tvivl: "Den røde udgave er perfekt til de korte smøgpauser, jeg tager. Der er meget mere smag for pengene, og som det gamle ordsprog siger: Hvis man gør noget forkert (såsom at ryge tobak), kan man lige så godt gøre det rigtig forkert. Eller noget?"

Vinder: RØD

ANNONCE

Kims Super Chips med havsalt vs. Pringles med salt

En forkærlighed for Pringles i alle varianter efterlod desværre ikke mange chancer til KIM'S Super Chips. Art Director-Lars, som laver layout på M!, har spist mange chips gennem sin karriere foran skærmen, og han havde denne dom: "KIM's har en dårlig eftersmag af pap. Pringles bliver man bare ved med at spise, indtil ens arm sidder fast i røret." Dén lader vi lige stå lidt, mens Lars leder efter en hjælpsom person, der vil hjælpe ham fri i stedet for at grine.

Vinder: RØD

ANNONCE

Harald Blåtand vs. Erik Den Røde

Den ene var konge i Danmark og gjorde danerne kristne, mens den anden var en slagsbror, der opdagede Grønland, fordi han blev forvist fra det danske rige. Vore venner på redaktionen af Illustreret Historie har dømt: "Harald Blåtand var jo en mægtig konge i Danmark, så han havde langt flere mænd bag sig, hvor Erik Den Røde mere var at betragte som en fredløs badboy eller en slags Billy the Kid for vikingehøvdinger. I en hypotetisk kamp mellem de to ville jeg dog helt sikkert sætte mine penge på Harald Blåtand," siger chefredaktør Henrik Elling.

Vinder: BLÅ

ANNONCE

Coca-Cola vs. Pepsi

Begge mærker er over hundrede år gamle - og ét af dem har i mange år været nummer et på listen over bedst genkendelige brands verden over. Gæt selv hvilket; Coca-Cola. Selv om Pepsi, der i begyndelsen bare hed Brad's Drink, gennem tiden har forsøgt sig med store og celebre trækplastre som talspersoner i skikkelse af bl.a. Michael Jackson, Britney Spears, Queen og Ray Charles, kan smagen simpelthen ikke konkurrere mod Coca-Colas. Og så har Pepsi heller aldrig opfundet det moderne billede af julemanden.

Vinder: RØD

ANNONCE

Kieslowskis film: Blå vs. Rød

Du kender dem måske ikke, men de to film er lavet i henholdsvis 1993 og 1994, og indgår i den polske instruktør Krzysztof Kieslowskis vilde filmtriologi: Tre Farver (hvor den sidste er Hvid). Det er efter sigende mesterværker, men i stedet for at finde popcornene frem og kæmpe os igennem de to klassikere, har vi ladet andre bestemme for os. På imdb.com har tusindvis af brugere allerede stemt. Og det viser sig, at brugerne bedst kan lide Rød, der handler om en model, som opdager, at hendes nabo godt kan lide at invadere folks privatliv. Og det forstår man egentlig godt. For Blå handler om en anden kvinde, der forsøger at finde hoved og hale på det hele, efter manden og barnet er kradset af. Rød scorer 8,1, mens Blå får 8,0. Neglebidende spændende!

Vinder: RØD

ANNONCE

Isbjørn vs. Brandbil

Før Mokaï og Cult gjorde det lettere for børn at kunne hælde alkohol i sig, gik de unge i 90'erne rundt og bællede disse to kulørte drinks. Men hvilken var egentlig den bedste? Isbjørnen består af Sprite, vodka og blå Curaçao, og den er frisk og knap så tøset at se på, når man drikker den. Brandbilen er en klassiker med rød sodavand og Jägermeister, som bliver en anelse tung i længden. Og giver noget meget ubehageligt opkast.

Vinder: BLÅ

ANNONCE

Rød Tuborg vs. Blå Thor

Rød Tuborg er en gammel, men god øl, som blev brygget første gang i 1875. I dag er den at finde på markedet hvert år i maj for at markere Tuborgs fødselsdag, mens Blå Thor kan købes hele året rundt og blev lanceret i 1964. Blå Thor vandt tidligt i sit 51-årige liv en guldmedalje i en stor ølkonkurrence i Bruxelles. Hvis man ser på alkoholprocenten i de to klassiske øl, tager Blå Thor sejren med 5,8 procent mod Rød Tuborgs 4,3 procent. Alkoholprocenten er ifølge eksperter ikke den vigtigste faktor i en god øl, men den er sate'me vigtig på M! - så skål i Blå Thor!

Vinder: BLÅ

ANNONCE

Bloods vs. Crips

Gadebanden med de blå tørklæder, Crips, der har haft prominente medlemmer som Snoop Dogg og Xzibit vinder med 35.000 medlemmer verden over mod Bloods 25.000 rødbærende medlemmer. Thug life!

Vinder: BLÅ

Blå øjne vs. Røde læber

Hvis en pige fra naturen er udstyret med et par pæne blå øjne - og i øvrigt ser godt ud, kan hun ikke gøre meget galt. En pige, der ikke helt har styr på læbestiften, kan til gengæld være et stort turn-off.

Vinder: BLÅ

ANNONCE

Vinder: Blå

Blå vinder knebent med 9-8 og vi kan derfor konkludere, at folketingsvalget ligeledes bliver en gyser - dog med blå blok som svag favorit. De Konservative henter formentlig også en del ekstra stemmer (det kunne heller ikke gå meget dårligere), efter at Danmark har fået øjnene op for Nikita Klæstrup. 

Se første del af testen her: Rød vs. blå - Hvem vinder valgkampen?

Deltag desuden i vores STORE valgtest her, hvor du har chancen for at vinde et fadølsanlæg til en værdi af 10.000 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce