Magasinet M!

Roskilde Festival 2018: 10 events du bør tjekke ud!

Vi glæder os! Ses vi?

Startskuddet til Roskilde Festival 2018 er meget tæt på! 

Lad gummistøvlerne bliver derhjemme, pak dit sommertøj, din solcreme og dit bedste humør! Ifølge prognoserne bliver det ikke en festival, hvor vi skal gå i mudder til knæene. Det er vi særligt glade for her på redaktionen, for vi drager nemlig også mod Roskilde lørdag eftermiddag ligesom alle de andre 130.000 festival-deltagere. 

Er jeres camp også i tvivl om, hvilke events I skal tage til og i det hele taget, hvilke events der er på Roskilde? Vi har lavet en liste med fede events, som M! måske kommer til at besøge på Roskilde Festival. Ses vi? 

  1. VM: Måske har du bemærket at Danmark rent faktisk er gået videre til ottendedelsfinalerne i VM, og derfor har Roskilde meddelt at de sender ALLE kampene fra en storskærm i East City. Se, det er noget vi kan lide at høre!
  2. Roskilde Nøgenløb: Hvis ikke man selv har lyst til at lufte rumpen til det årlige nøgenløb, så kan man da være tilskuer.
  3. Bastilledag med Camp Baguette: Vi har læst os til, at der er gratis vin, baguette og ost - helt sikkert!
  4. Kæmpe glidebane: Her bliver der smidt en 5x12 meter lang glidebane ud, og så bliver folk sendt afsted i bedste curlingstil. Hvis I tænker at deltage i dette event, så husk for guds skyld badehatten og speedos.
  5. De Uofficielle Mesterskaber i Ølbowling: Det er nok den mest prestige fyldte titel at få til en festival, hvor netop ølbowling er det man bruger 80% af tiden på.
  6. Årets største vandkamp: Trænger du til en gratis skyller på Roskilde, så skal du helt sikkert kigge forbi her. Måske du er heldig, at der kommer piger i hvide t-shirts uden BH. Man ved aldrig.
  7. SKUMFEST: I bedste Sonny Beach-stil bliver der i år fyret op for hele to skumkanoner i Camp Crazy Legs. Så, her er der rig mulighed for at blive kølet ned, efter et par varme dage. Hvis du alligevel har brugt dine speedos ved den store glidebane, ja, hvorfor så ikke bruge dem her også?
  8. Full Moon Party: De gentager successen fra sidste år og tilføjer endnu mere knæklys, UV-lys, ansigtsmaling og musik.
  9. Synkrontørsvømning: Hvis du bare er blevet træt af at sidde i din festivalstol dagen lang, så kig forbi når flere hold laver synkronsvømning - på land.
  10. Karaoke: Bare fordi det altid er en fest.
ANNONCE

Der er mange flere events til årets Roskilde Festival, men det kan være svært at finde hoved og hale i dem allesammen, og husker man dem, når man først har placeret sig i festivalsstolen? 

Kender du et fedt et event, eller afholder din camp et fedt event, som M! skal kigge forbi, så send en mail til Simone på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra jer og til at drikke en masse øl med jer! 

ANNONCE
Orange Scene - Foto: Flemming Bo Jensen - Roskilde Festival 2018: 10 events du bør tjekke ud! Orange Scene - Foto: Flemming Bo Jensen
Del

Seneste nyt

Annonce