Magasinet M!

Ruby Rose skal spille Batwoman - den første homoseksuelle superhelt i en serie

John Wick-stjernen er klar på en interessant rolle.

Du har sikkert spottet Ruby Rose i enten Orange is the New Black eller John Wick - og uanset hvilken kvinde du spørger, så vil hun sige: "Ruby Rose er nok den kvinde, som ville kunne gøre mig lesbisk".

Og nu har hun scoret rollen som Batwoman i en ny tv-serie. Manuskriptet er stadigvæk ved at blive skrevet, men skaberne kan allerede bekræfte nu, at Ruby Rose i rollen som Kate Kane/Batwoman bliver den første homoseksuelle superheltehovedrolle i en tv-serie.

Rose var klar på rollen, da hun kan bidrage med en personlig vinkel på hele karakterens 'twist', da hun selv sprang ud som lesbisk i en alder af 12 år. 

Selve serien beskrives som værende et indblik i live for Kate Kane, som bevæger sig rundt i Gotham som Barwoman og redder dagen. Hun er elitetrænet streetfighter og hjælper til, hvor lovens lange arm ikke kan nå. Men hun er ikke en helt. Endnu. Hun må selv overkomme sine egne dæmoner, før hun kan blive et symbol for håb i Gotham.

Hvis du er lidt overrasket over, at Batwoman viser sig at være lesbisk, så skyldes det, at hun oprindeligt havde en romantisk interesse i Bruce Wayne tilbage i sin første udgivelse i 1956 og mange år frem - det var først i 2006, at hun blev genskabt i et nyt billede, hvor karakteren identificerede sig som lesbisk.

Hvad siger folket - yay or nay? 

ANNONCE
Ruby Rose skal spille Batwoman - den første homoseksuelle superhelt i en serie
Del

Seneste nyt