Magasinet M!

Russisk milliardær tester lige nu verdens største lystyacht i Danmark

Hvis du ser et gigantisk sølvmonster af et skib i dansk farvand den kommende tid, så er det nok bare denne russiske milliardærs nye legetøj.

Russisk milliardær tester lige nu verdens største lystyacht i Danmark

Hvis man er stenrig, så er kun det største godt nok. Og hedder man Andrey Igorevich Melnichenko og er verdens 139. rigeste mand, så går man ikke bare ned til den lokale bådsælger, når der skal købes ny lystbåd.

Han har fået bygget verdens største lystyacht til en værdi af svimlende 450 millioner dollars. Eller hvad der svarer til tre milliarder danske kroner.

Skibet er bygget i Kiel i Tyskland, og skulle efter sigende befinde sig tæt på dansk farvand lige nu. Tyske NDR skriver nemlig, at det er planen, at den enorme båd skal testes i farvandet omkring Bornholm, hvor der ikke er så mange nysgerrige blikke. 

Men det kan nok blive svært at gemme sig helt, for skibet er 143 meter langt, og dens højeste mast måler 100 meter. Hvilket faktisk betyder, at båden ikke kan gå under storebæltsbroen, der har en max-højde på 70 meter.

Skibet har taget fire år at bygge og er blevet døbt "Sailing Yacht A" hvilket er meget passende, da den nye ejer i forvejen ejer den 300 millioner dollars dyre motorbåd "Motor Boat A"

Skibet har naturligvis vagt opsigt på sin jomfrutur. Også på Instagram får det meget opmærksomhed:

Größenverhältnisse Panti vs. #sailingyachta #treffendergiganten #krassesding #russia #kiel

A photo posted by Panta Rhei (@panta_rhei_kiel) on Oct 9, 2016 at 10:28am PDT

Die Segeljacht A the world's largest sailing yacht A #segeljachtA #SailingYachtA #balticsea #kielerförde #kielerfoerde #germany #2016 #feelkiel #ostsee #clouds #ostsee

A photo posted by @sprotte65 on Oct 8, 2016 at 3:10pm PDT

#sailingyachta#biggest#sailingboat#oftheworld#russian#oligarch#alexandra#kiel#

A photo posted by Steffen Kraus (@alsterschwan25) on Oct 8, 2016 at 8:37am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE