Magasinet M!

Ryobi er klar med en hjælpende maskine, hvis du har fået ferierelaterede pletter på bagsædet...

Glem det der med skrubbeklud og Vanish, der findes jo maskiner til den slags snavs

Man må sgu give det til værktøjsmageren Ryobi, de har fart på og praktisk talt en batterimaskine til et hvert formål, og det seneste i 18-volts One+ serien, er en sand redning til bilens måtter og sæder, efter en lang bilferie.

Sommeren er over os, og det er tid til spontane ture, ferier, og desværre også ferierelaterede pletter på bilens bagsæde. Isvafler der smelter, indtrådt sand fra stranden, eller pletter fra picnickurvens juice...

Vi kender alle til de udfordringer, der følger med at nyde sommeren til fulde. Men frygt ikke! Ryobis seneste værktøj gør det nemt at tage sig af disse små ferierelaterede katastrofer: Ryobi ONE+ Swift Clean Pletrenser.

Nemt og effektivt
Glem alt om at skrubbe i timevis med en klud og bruge halvdelen af en bøtte Vanish på én plet. ONE+ Swift Clean Pletrenseren er det ultimative våben til at bekæmpe sommerens uundgåelige snavs og spild. Med sin geniale alt-i-en-funktionalitet, SPRAY-BØRST-STØVSUG, kan du hurtigt og ubesværet fjerne pletter og snavs.

Start med at sprøjte RYOBIs eget Swift Clean-rengøringsmiddel på det beskidte område. Bland det med vand i forholdet 4:1, og du har det perfekte rengøringsmiddel til at bekæmpe selv de mest stædige pletter. Efter påføring børster de kraftige roterende børsteruller overfladen, så snavset løftes, hvorefter støvsugerens stærke sugeevne fjerner det hurtigt og nemt.

Altid klar til udfordringerne
ONE+ Swift Clean Pletrenser er det perfekte redskab til ubesværet at håndtere hverdagens udfordringer. RYOBIs Swift Clean Rengøringsmiddel fås også separat i en 1-liters flaske, så du altid er klar til at tackle sommerens udfordringer.

Gør sommeren lidt nemmere med RYOBIs ONE+ Swift Clean Pletrenser

ANNONCE
Del

Seneste nyt