Magasinet M!

Så er den gal igen - folk udvandrede og kastede op under tidlige visninger af klovnegyser Terrifier 3

Kaster folk virkelig op af biograffilm?

Slasher-genren har set sin andel af ekstreme film, men få har formået at skabe så meget opsigt som Terrifier-serien.

I hvert fald hvis man stoler på de mange udmeldinger på nettet om opkast, besvimelser og udvandringer fra biografmørket.

Den tredje film i rækken fortsætter historien om Sienna Shaw (spillet af Lauren LaVera), der overlevede Art the Clowns massakre i Terrifier 2. Men denne gang er hendes traumer fra den tidligere film endnu mere i fokus, mens hun står over for den psykotiske morder Art igen.

Filmens brutale vold har allerede skabt overskrifter efter tidlige visninger, hvor adskillige biografgængere efter sigende har oplevet ubehag på flere måder - Ved en screening i Australien besvimede to personer, og flere steder, herunder i Storbritannien, blev der udleveret brækposer til publikum.

Damien Leone skulle have taget det til nye højder med scener, der er så voldelige og blodige, at flere biografgængere har forladt salen, besvimet eller kastet op.

Drabene i Terrifier 3 er beskrevet som de mest grafiske og kvalmefremkaldende i hele franchisen.

Trods en større budgetramme holder Terrifier 3 fast i den rå, DIY-æstetik, som fans elsker.

Art the Clown, spillet af David Howard Thornton, fortsætter sin syge humor og uforudsigelige vold.

For dem, der ikke er bekendt med franchisen, startede det hele med Terrifier i 2016. Filmen introducerede Art the Clown, en stum, sadistisk morder med en forkærlighed for ekstrem vold. På trods af et beskedent budget blev filmen hurtigt en kultklassiker.

Terrifier 2, som udkom i 2022, byggede videre på denne succes med endnu mere grafisk vold og et større fokus på karakterudvikling. Her introduceredes Sienna Shaw, der blev en fanfavorit som "final girl", den kvinde, der står over for morderen i filmens klimaks. 

Er du klar på en tredje slasher med Art the Clown - og så i jule-version? Filmen lander i biografen d. 31. oktober.

ANNONCE
?si=JMhmWz55MVAX10Jv
Del

Seneste nyt