Magasinet M!

Så er der fest: Nu kan du få din egen oppustelige irske bar

Du har helt sikkert altid drømt at eje en bar. Nu kan det blive til virkelighed med denne oppustelige pub!

"Lad os åbne en bar"

Den sætning er der nok ikke mange gutter, der ikke har sagt til hinanden efter et par øl i byen. Nu kan du blive indehaver af din helt egen bar - endda uden at skulle bøvle med at bygge den selv, eller ud og finde lokaler til en vanvittig husleje - og så kan du nøjes med at leje den for en enkelt aften.  

For nu kan du få din helt egen oppustelige, irske bar, du kan sætte op lige, hvor du vil. Det er det amerikanske firma PaddyWagonPub, der udlejer den oppustelige pub. Baren er komplet med skorsten, ildsted, mursten og alt andet, der hører sig til på en ægte pub. I den store version, kan der være plads til op til 80 mennesker. 

ANNONCE
PaddyWagonPub - Så er der fest: Nu kan du få din egen oppustelige irske bar PaddyWagonPub

Firmaet kan endda også stå for traditionelt, irsk mad, ligesom de også kan stå for underholdingen. Der skal jo spilles noget traditionelt, irsk folkemusik, når man sidder på den irske bar og nyder sig en pint Guinness.

Udover at sørge for den irske mad, kan du også leje et par irske hyrdehunde med til din fest. Og hvem vil ikke have sådan et par bæster rendende?

Firmaet oplyser dog ikke, hvad det koster at leje teltet, og det er nok desværre ikke muligt for dem at komme helt til Danmark og sætte det op. Men lad os da håbe, at det kan blive en inspiration for danske festarrangører, så du kan holde din næste fest med autentisk pubstemning. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE