Magasinet M!

Så er det slut med bare damer i Playboy: Her er sex-ikonet, der bliver den sidste nøgenmodel

I flere årtier har et af Playboys varemærker været at have nøgne damer i magasinet. Men det er slut nu, eftersom denne kendte dame bliver den sidste til at vise bryster i bladet.

Så er det slut med bare damer i Playboy: Her er sex-ikonet, der bliver den sidste nøgenmodel

Hun er et af de største Playboy-ikoner i historien, og i 90'erne var hun fast inventar på alle teenagedrenges værelser. Nu vender Pamela Anderson så tilbage i det kendte mandemagasins sidste nøgen-udgave nogensinde.

Den 48-årige blonde model har nemlig afsløret, at hun har accepteret et tilbud fra Hugh Hefner's repræsentanter om at medvirke i et foto-shoot i januar/februar-udgaven i 2016 - men først efter at have clearet det med sin 19-årige søn, Brandon.

"Jeg fik et opkald fra Hugh Hefner's advokat, som sagde: "Vi vil ikke have andre. Der er ingen andre, som kan gøre det," siger Anderson til Entertainment Tonight.

"Jeg sagde til Brandon: "Hef ringede lige. Han vil have mig som den sidste nøgenmodel i Playboy", hvorefter Brandon sagde: "Mor, det bliver du nødt til at gøre."

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson deler nøgenbilleder for at fejre, at hun er blevet rask efter leversygdom

 

ANNONCE
Så er det slut med bare damer i Playboy: Her er sex-ikonet, der bliver den sidste nøgenmodel

Udgaven udkommer på fredag, d. 11. December, og det vil altså være det sidste nummer, hvor der vil være nøgne damer i, efter at Playboy tidligere i år oplyste, at de vil udfase den ellers årlange tradition.

"Du er i dag kun ét klik væk fra alt det sex, du overhovedet kan forestille dig, og som du kan få helt gratis. Det er passé," sagde Playboys chefredaktør, Scott Flanders, dengang til New York Times.

I løbet af Playboys historie, har de haft nogle af verdens smukkeste og mest ikoniske kvinder på forsiden - heriblandt Brigitte Bardot, Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford og Charlize Theron.

For Andersons vedkommende vil det være 14. gang, at hun figurerer på Playboys forside, og ifølge hende selv bliver det frækt.

"Jeg tog alt mit tøj af og rullede ned ad en bakke, så hurtigt jeg kunne. Jeg skreg, mens mit hår, mine sko og mine bryster fløj rundt over det hele," siger hun.

Vi glæder os som små teenagebørn, Pamela.

LÆS OGSÅ: 48 år, men stadig topfræk: Se Pamela Andersons nye nøgenbilleder

ANNONCE
Del

Seneste nyt