Magasinet M!

Så frækt vil hun overraskes, når hun kommer hjem fra arbejde

Hvordan forfører man sin kæreste, når hun kommer godt og grundigt træt hjem efter en hård og travl arbejdsdag? Det svarer pigerne på her.Så frækt vil hun overraskes, når hun kommer hjem fra arbejde

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om at blive overrasket, når de kommer hjem fra arbejde, og hvordan de helst vil forføres:

"Hej piger.
Hvis jeres mand skal forføre jer, lige når I er kommet ind ad døren fra arbejde, hvad skal han så gøre?
"
- Mand, 37

Du vil gerne gøre noget specielt for din kæreste. Overraske hende - og måske endda intimt, som så forhåbentligt vil munde ud i noget større og vildere. Men hvordan skal du lige gøre det? Hvad vil pigerne helst overraskes med, når det kommer til den kategori? En mand har skrevet ind og spurgt pigerne på "Hvad synes?" - for hvem er bedre til at svare på sådan en spørgsmål end pigerne selv? Læs med her, og se, hvilke detaljerede svar de kom med! 

Har du et spørgsmål?

Og er der noget, du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt