Magasinet M!

Så glad bliver du, når du vinder en F1-rejse

Henrik fra Fredericia blev den heldige vinder af en Formel 1-rejse til Abu Dhabi. Hør her, hvor glad han blev, da Mikkel Thomsager ringede til ham

Så glad bliver du, når du vinder en F1-rejse

Har du også prøvet Danmarks sjoveste bilquiz, Bilnørd? Da Bilmagasinet lancerede quizzen, satte de samtidig en Formel 1-rejse til Abu Dhabi på højkant, og nu har de udtrukket en vinder. Det blev Henrik Hansen fra Fredericia, der skal en tur sydpå for at opleve årets sidste Formel 1-løb.

Her kan du høre, hvor glad han blev, da Bilmagasinets chefredaktør Mikkel Thomsager ringede for at overbringe ham det glade budskab. 

Og nå ja, du har også selv muligheden for at vinde en 7 dages rejse for 2 personer til Formel 1 Grand Prix på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi til en værdi af 27.000 kr.

ANNONCE

Har du endnu ikke prøvet Bilnørd? Bilnørd er Danmarks sjoveste quiz for bilentusiaster. Her kan du udfordre dig selv, dine venner eller andre bilinteresserede på viden om biler og bilrelaterede emner, og vi garanterer, at du bliver klogere med quizzen. Med alle svar følger nemlig en forklaring, en anekdote eller en lille historie, du kan fortælle videre til venner eller familie. 

Appen bliver løbende opdateret, og lige nu kan du dyste inden for kategorierne Audi, Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Formel 1, Klassikere og Kend Din Årgang. Og det bedste ved det hele er, at det er gratis. Bilnørd er en uforpligtende, sjov og underholdende måde at blive klogere på biler på.

Dowload Bilnørd i Appstore lige her.

Eller i Google Play her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce