Magasinet M!

Så kommer ølpillerne!

Amerikanske videnskabsfolk arbejder på nyt stof, der gør dig stiv, uden at gi' dig tømmermænd.

Så kommer ølpillerne!

Af: Morten Greve

Det lyder som en drøm (i hvert fald for os, der får tømmermænd), men amerikanske forskere er gået i gang med at udvikle piller, der gør dig stiv og glad, uden at du får tømmermænd.

Som videnskabsmanden David Nutt siger: "Vi ved hvordan alkohol fungerer. Hvorfor ikke bare lave stoffer, der virker bedre end alkohol?"

Ideen er at man kombinerer molekyler, så de fremhæver de positive dele af en druktur - følelsen af at være afslappet og mere social - uden at du oplever aggressionen, kvalmen eller manglende koordinationsevne.

Forskerne er allerede kommet så langt, at de har udviklet stoffer, så rotter ikke bliver sløve af alkohol og så bavianer bliver aktive af alkohol. Næste skridt er derfor ikke så langt væk.

Tanken om, at du tager en 'fyraftenstablet' med vennerne lyder måske ikke ligefrem ophidsende, når du har glædet dig til en kold fad, men for en længere ?druktur?, kan tanken om, at man slipper for tømmermændende være ret tiltalende.

Og så er de helt uden kalorier, så helbredsfixerede kvinder kan også være med? og helt ærligt - enhver pille, der kan få spændstige aerobic-trænere til at blive kåde, får thumbs up fra os!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce