Magasinet M!

Så lær det dog

Kvinder og teknik - for pokker da også!

Så lær det dog
Vi kender det alle sammen. Vi har alle en veninde, søster eller en mor, som hver eneste gang de sidder ved en computer, siger: 'Jeg kan ikke finde ud af det', 'den virker ikke' eller 'hvad skal jeg trykke på'. Det er simpelthen ufatteligt og jeg tror ikke, at der er ret mange af os hankøn, som gider blive ved med at høre på dem.

Heldigvis har jeg fundet løsningen. Jeg har simpelthen fundet nøglen, som kan håndteres af alle piger, og som giver dem et indblik i at bruge en computer - hurra for mig.

Drenge, næste gang I hører én af de meget brugte sætninger, så bed pigebarnet om at skrive nøglen ned, så de har den. Så slipper vi forhåbentligt for at høre fra dem i fremtiden. Bed dem også om at sende den videre til alle deres veninder, skrive den i
Trin 1
Brug hovedet, tænk: 'hvad skal jeg lave'

Trin 2
Dan dig et overblik over skærmen, hvad kan du se af knapper osv. Læs hvad der står på knapperne

Trin 3
Tænk logisk og kombiner: 'hvad skal jeg lave' med de knapper jeg kan se på skærmen.

Forklaring: Se på, om det der står på knapperne kan have en sammenhæng, med det du vil lave. Altså af ordets betydning. F.eks. har skrifttype højest sandsynligt noget med skrifttype at gøre.

Trin 4
Hvis alt går galt

Prøv dig frem og ring ikke til dine venner af hankøn, som kun vil synes du er latterlig. Gør du det alligevel, så betal med sex!

- 'De skal jo bare ha det ind med skeer'.
ANNONCE
Del

Seneste nyt