Magasinet M!

Så mange af pigerne har bollevenner

Der findes vel næppe et mere genialt koncept end bolleveninder, men har pigerne det også sådan? Womans læsere har endnu en gang været så flinke at dele ud af deres meninger.

67 % af pigerne mener, at bollevenner godt kan blive til kærester

"Umiddelbart vil jeg mene, at man sagtens kan udvikle følelser for en fyr med tiden. Min egen bolleven mener jeg dog stadig ikke, er kærestepotientiale."

"Min nuværende kæreste startede ud som en bolleven. Vi var bollevenner i næsten fire måneder, før vi tog skridtet videre. Min erfaring siger mig nu, at det er mere undtagelsen end reglen, at det sker."

"Der er en grund til, at man er bollevenner fra starten! Der er ingen følelser indblandet - og det bliver der heller ikke."

"Den fantastiske sex kan godt udvikle sig, hvis man begynder at føle mere end det - eller tilbringe lidt for meget tid sammen. Men det kræver, at begge parter er med på den."

"Hvis forholdet er startet som ren sex, vil det sjældent blive til mere end bare sex. Men omvendt, drenge: Lad jer aldrig snyde. I 90 % af tilfældene ligger der mere bag fra pigens side. På den ene eller anden måde vil der være følelser bag - ellers ville hun ikke kunne gå i seng med jer."

"At gå fra bolleven til kæreste er nogenlunde det samme som at gå fra ven til kæreste, og så slipper man for en akavet 'første gang' - og man ved, hvad man kan tillade sig i sengen."

ANNONCE
Istock - Så mange af pigerne har bollevenner Istock

57 % af pigerne har eller har haft en bolleven

"Vi var rigtig gode venner inden og kom faktisk til at være sammen, mens jeg havde en kæreste. Vi var ikke fulde eller noget, men der var nok en eller anden fysisk tiltrækning, der var ret kraftig. Efter episoden var vi sammen et par gange, men aftalte derefter at fortsætte som venner. Det holdt ikke, og nu er vi enige om, at det er sex. Dog er det ikke noget, der sker så tit, som jeg gerne vil."

"Jeg har tidligere haft en bolleven. Det er godt med en bolleven som en rebound, efter man er kommet ud af et forhold."

"Det var en fyr, jeg engang var vild med. Forelskelsen forsvandt, men vi havde stadig en fantastisk fræk kemi mellem os. Vi er venner den dag i dag og har så også sex. Det er der ingen problemer i."

"Jeg har haft nogle smertefulde oplevelser med at blive såret af tidligere kærester, og jeg er virkelig god til at skille følelser fra det fysiske. Så det virkede som den oplagte idé at have en bolleven."

"Sex er ikke et fysisk behov, og dét er jeg et glimrende eksempel på. Sex uden kærlighed kan aldrig gå godt."

"Jeg har en bolleven, som jeg faktisk udlever alle mine sexfantasier med. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen, så det er faktisk lidt sjovt. Og jeg er altså 25 år nu..."

Læs mere om pigernes sexfantasier.

ANNONCE
Istock - Så mange af pigerne har bollevenner Istock


50 % af pigerne mener, at man eksperimenterer mere seksuelt med en bolleven

"Det bliver lidt vildere med en bolleven, fordi du ikke skal holdes til ansvar for noget. Du kan jo stoppe det i morgen, hvis det bliver for pinligt."

"Det er vel en slags legeplads uden regler."

"Der er ikke romantiske følelser i det med en bolleven, så der er mere frihed, og man bliver ikke flov."

"Med en bolleven føler jeg ikke samme behov for at fremstå på en bestemt måde. Så er det ok at eksperimentere med f.eks. en trekant med bollevennen og en af hans venner."

"Min bolleven og jeg er MEGET eksperimenterende - og vi snakker meget om, hvad vi har af fantasier osv. Vi er godt klar over, at det er sexen imellem os, der har topprioritet og ikke alt det romantiske dimmelim som mange af mine veninder og deres kærester. Ærlig talt tror jeg også, at vi har mere sex, fordi vi ikke er gået døde i forholdet. Så indirekte eksperimenterer man mere med en bolleven, fordi man simpelthen har mere sex end mange par."

"Det er ikke min erfaring. Min nuværende kæreste er ham, jeg har eksperimenteret mest med. Mine tidligere bollevenner var mest bare for at få stillet lysten."

ANNONCE
Del

Seneste nyt