Magasinet M!

Så mange bør du have sex med på et helt liv - ifølge mænd og kvinder

Hvis det perfekte tal altså også overhovedet findes.Så mange bør du have sex med på et helt liv - ifølge mænd og kvinder

- Det er fedt at have en nøgle, der kan åbne alle låse, men knap så fedt at have en lås, der kan åbnes af alle nøgler.

Sådan lød ordene fra en eller anden casanova, der skulle forklare sig over for konen, i det hun fandt ud af antallet på hans seksuelle partnere.

Hvordan hænger det så sammen? Jo, når nu vi mænd er en omgang liderbukse uden lige, siger vi selvfølgelig ikke nej, hvis en kvinde spørger os, om vi skal tjekke temperaturen under lagnerne. Desværre for os mænd fungerer det ikke helt på samme måde, hvis det er os, der spørger kvinderne. Kvinderne har låsene, mens mænd har nøglerne.

Inden længe slipper du så for diskussionen, da en ny undersøgelse har fundet frem til det perfekte antal sex-partnere. Undersøgelsen kommer godt nok fra en datinghjemmeside for gifte, men hey, mon ikke de så ved, hvad det er, de snakker om?

Det perfekte antal sex-partnere er 12. Ifølge undersøgelsen synes 40% af mænd og 49% af kvinder, at mellem 10 og 14 partnere var godt, men 12 var altså det "perfekte".

Det magiske nummer indikerer ifølge undersøgelsen, at personen er seksuelt eventyrlysten, liberal og flygtig. Personer med under 10 partnere skulle vise en mangel på eventyrlystenhed og erfaring, mens over 19 partnere indikerer, at vedkommende hopper for hurtigt fra partner til partner og samtidig er en meget selvisk elsker.

- Vi er mere liberale, tolerante og mere seksuelt eventyrlystne, end vi nogensinde har været. En god seksuel kontakt er hjertet i et sundt og velfungerende forhold. Er den ene part lidt for konservativ eller seksuelt uerfaren, kan det blive et problem i længden, fortæller Christian Grant fra Illicit Encounters ifølge sitet Indy100.

Ifølge undersøgelsen var mænd og kvinderne meget enige om tallene, men ikke hvorvidt den seksuelle historie skal fortælles eller ej.

- Mænd har et større konkurrence-gen, og derfor kan det være vigtigt for os at vide antallet af sex-partnere hos vores udkårne. Vi vil gerne ses som den største og bedste. Om det så kommer af ren skær ego, eller om det er idéen om at 'please' vores partner, er en hel anden snak, fortsætter Christian Grant.

Nu kender du i hvert fald tallet, og så er det jo op til dig at vurdere, om du skal snakke om det eller ej. Min erfaring fortæller mig, at uanset om tallet er 0 eller 300, er det ikke det rigtige?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt