Magasinet M!

Så meget første-klasse får du for 140.000 kroner hos Emirates

Jonglerer du ikke rundt med de store beløb endnu, kan du komme med bag kulissen

Så meget første-klasse får du for 140.000 kroner hos Emirates

Hvis du har prøvet at flyve til USA eller Dubai, har du brugt afsindigt mange timer i en flyvemaskine. Som regel går de første to timer fint. Du drikker tonsvis af miniature-colaer, skimmer tv'et igennem for film, og dine ben gør ikke ondt endnu. Desværre er der minimum 6 timers flyvetur endnu, så situationen fortsætter ikke uændret.

Men selvom de sidste timer af en flyvetur kan være uudholdelige, er det os stadigvæk en gåde, hvorfor nogle vælger at bruge umættelige summer på ekstremt dyre flybilletter? Lige indtil nu. YouTuberen CaseyNeistat blev nemlig for nyligt ved et tilfælde opgraderet fra 'Business Class' til 'First Class', da han skulle flyve fra Dubai til New York City.

Casey viser dig, hvad du finder bag de automatiske døre, hvad du finder i baren, hvordan maden smager og hvordan det føles at tage et bad i 10 kilometers højde i videoen herunder.

ANNONCE

Jep, det ser slet ikke så dumt ud, og det virker ikke til, at Casey får armene ned lige foreløbig. Vi er ikke i tvivl om, at det er fed oplevelse, men tænk lige over, hvad du ellers kan få for 140 af de lange.

Det er alligevel en del Slots Classic?

Del

Seneste nyt