Magasinet M!

Så meget sex bør du have - ifølge din alder

Minimum, selvfølgelig. Jo mere, desto bedre.Hvor meget sex får du? Sikkert ikke nok, vil du mene (tilgiv os, hvis du tager fejl). Måske er det fordi, du ingen kæreste har, eller måske er det bare fordi, du er gammel. For netop din alder er en afgørende faktor for, hvor meget sex du har. 

Det har et hold forskere fundet frem til i en ny undersøgelse fra Kinsey Institute. Overraskende det dig? Njaah!

Du kan selvfølgelig ikke forvente, at du har den samme mængde testosteron, sexlyst og udholdenhed, når du sidder alene på plejehjemmet. 80-år gammel og alene. Bevares, måske har du til den tid, men du kan ikke forvente det. 

ANNONCE
Så meget sex bør du have - ifølge din alder

De unge mellem 18 og 29 topper sexskalaen med et gennemsnit på 112 gange om året, hvilket er lidt over to gange om ugen. Ikke overbevisende, men trods alt flere end de andre grupperinger.

Desværre for os alle, ser det dog ud som om, at de to gange om ugen slutter dagen efter, du fylder 30 år. Gruppen mellem 30-39 år laver nemlig kun "den dyre" 86 gange om året, hvilket svarer til en gang om ugen plus lidt ekstra til julefrokosterne og de sene sommeraftenener.

Læser vi det med småt længst nede på skalaen, finder vi gruppen mellem 40-49 år. Her bliver det til "hele" 69 gange (muhahahaha) på et år. Undersøgelsen tegner altså et tydeligt tegn; jo ældre du bliver, jo mindre sex kommer du til at have, hvilket selvfølgelig ikke er særligt tilfredsstillende.

Når det så er sagt, behøver det jo ikke være sådan. Du kan jo snildt gå forrest og flå de 'rookie numbers' til tops! Og så skal det da også lige nævnes, at det lykkedes forskerne at finde et smuthul i statistikken: 34% af de gifte par dyrkede sex to-tre gange om ugen, hvilket er de samme tal som den yngste gruppe.

Uheldigvis viser dataene også, at størstedelen af de gifte par ruller gardinerne ned et par gange om måneden, og 13% leger kun mand og kone et par gange om året. 7, 9, 13, hvor håber jeg ikke, at jeg lander i sidstnævnte kategori?

Men men men... der findes en årsag til problemet, hvilket slet ikke har noget med alderen at gøre. Det er i hvert fald ikke den største faktor. Det er på grund af gigt, emfysem, børnebørn og andre ting, der kan fjerne fokus fra de seksuelle toner. Med andre ord; livet 'cockblocker' os.

Nu ved du det. Videnskaben har fortalt dig, hvor meget sex du skal dyrke gennemsnitligt, hvis du altså har planer om at følge normen. Du kan selvfølgelig også stikke lidt ud, være frækkere, end politiet tillader, eller bare banke den af i soveposen, til det bløder. Det styrer du!

ANNONCE
Del

Seneste nyt