Magasinet M!

Så nemt kan du få boostet dit betting-game!

Bruger du størstedelen af din fritid på at følge med i livescores for dine yndlingshold? Og resten af fritiden på at oddse på dem? Så bør du overveje at oppe dit game en smule, ved at udskifte din gamle odds platform til en ny, hvor du får flere fordele.

Der er stor forskel på de forskellige platforme der er tilgængelige. Hos nogle får du lukrative bonusser, hvor du ved andre kan få eksklusiv adgang til at streame vigtige kampe. Der er stort set lige så mange platforme som der er behov, så det handler bare om at finde den der passer bedst til dig. Her kan det være givet godt ud at se dig grundigt om, og overveje dit valg nøje.  

Har du smækket dig ude?

Én af de hyppigste årsager til at mange leder efter et nyt sted at oddse, er fordi de på et tidspunkt har meldt sig ind i ROFUS, men nu har fortrudt det. I mange tilfælde er det muligt at få slettet sin status igen, men heldigvis er der andre måder at få gang i dine odds på. På spiludenomrofus.net finder du mange sider hvor du kan spille på trods af en ROFUS registrering. Men sørg naturligvis for at være påpasselig – når alt kommer til alt, er der jo nok alligevel en årsag til din registrering.

Typisk vil disse sider fungere ved at du ikke valideres med NEM Id, hvilket kan gøre det lidt mere besværligt at indsætte og hæve penge. Dog er det på ingen måde ensbetydende med at siderne ikke er legitime, så du kan sagtens få en god oplevelse alligevel.

Udvid din horisont

Er du træt af kun at satse på spillene i superligaen? Så udvid din horisont en smule. Med den rette betting platform kan du spille på langt flere sportsgrene, i ligaer verden over. Her vil du typisk kunne få ekstra gode odds ved at spille på nogle mindre kendte sportsgrene - uden at du nødvendigvis behøver løbe en højere risiko.

På denne måde vil du kunne sprede mindre satsninger ud på en række kampe der giver langt bedre gevinster, og på denne måde bruge en helt anden form for taktik i dine bets. Så ikke nok med at du får udvidet din horisont geografisk, men du kan også få sat en helt ny vinkel på den måde du oddser på i dag.

Spil er sjovere med venner (ja - selv dine)

Én ting er at spille alene - her får du selvfølgelig dit kick når dit hold vinder - men vi kommer ikke udenom at. Det er sjovere når man er flere. Og du kan finde mange bettingsider hvor det er muligt at spille med vennerne. Her kan du både chatte, dele resultater, se hvilke odds dine venner har sat - og hvilke kampe de følger.

I mange tilfælde kan i også livestreame kampe sammen - hvilket både giver et andet socialt perspektiv, men måske også kan spare jer for nogle penge på TV pakkerne. Dette er selvfølgelig afhængig af hvilken platform i vælger - så sørg for at finde én hvor i kan få fuld smæk for skillingen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE