Magasinet M!

Så overraskende billigt kan I slippe på valentinesdag!

Selv de mindste ting vil gøre os bløde i knæene.

Væk hende med morgenmad på sengen

Lad hende allerede fra morgenstunden vide, at du ikke har glemt hvilken dag det er. Væk hende på sengen med hjemmelavet morgenmad og  som prikken over i'et, kan du score billige point ved at lægge en blomst med. Dette kan kun blive en god start på dagen.

Hvis du alligevel kan finde lidt mønter på kistebunden, så tjek vores guide til valentinesgaver lige her.

ANNONCE

Gå en tur

Der skal ikke ret meget til at vise hende at du ikke har glemt hvilken dag det er, heller ikke selvom du absolut ingen penge har. Sig til hende at I skal ud og gå en tur, som var det enhver anden gå-tur. Under jeres tur, kan du fortælle hende hvad hun betyder for dig. Gør noget sjov ud af det og fortæl med fagter, hold om hende, sæt hende op på din ryg og giv hende en sving om, og ja, gør det gerne på åben gade. Det viser kun at du er ligeglad med andre om jer og sætter derved hende i fokus. 

ANNONCE

Vis noget af dig selv

Vi kvinder elsker overraskelser og især hvis de er personlige! Skriv nogle små sedler, der beskriver alt det gode ved hende. Sæt eventuelt tal på sedlerne og led hende hen til et endested, hvor du har lagt hendes valentinsgave. 

ANNONCE

Spil med dine muskler

Mænd elsker at få massage og blive forkælet - lige så vel gør vi kvinder. Overrask og forkæl hende med en omgang massage. Du kan eventuelt vælge at gøre det uden trøje på, så hun lægger mærke til hvor meget du har trænet og kan se hvordan du bruger dine muskler på hendes krop. For at spice det lidt op, kan du købe en massageolie, gerne én med god duft.

ANNONCE

Invitér hende med ind under bruseren

Det kan godt være at du ikke ejer et badekar, men bruseren er lige så god! Lad den klassiske 'Sexual healing' spille i baggrunden og tænd så for vandet. For at gøre det mere romantisk, kan du fylde gulvet med blomster blade. Har hun stadig ikke fået romantik nok, så hop op til punkt 3, og forkæl hende efter jeres bad, med en omgang massage.

ANNONCE

Selvironi, selvtillid og en lapdance

Det er ingredienserne for dette punkt. Valentinsdag behøver ikke at være så lyserødt og romantisk. Tag tyren ved hornene, mand dig op og vis hende dine bedste moves! Størstedelen af kvinder tænder på at blive rykket rundt i manegen af et stærkt stykke mandfolk, så vis hende hvad du kan. Det kan kun blive sjovt!

ANNONCE

Picnic-tur

Den helt romantiske er, at invitére hende ud på picnic i naturen hvor I kan være alene og nyde hinanden, men da vejret ikke lyder på 30 grader og høj solskin, så guider vi dig her til en udendørs picnic, hvor vi har taget forskud på kulden. Pak en kurv og fyld den med tæpper, massere af tæpper, varm kakao, chokolade og måske et sjovt spil? Sørg for inden i tager hjemmefra, at i begge har rigeligt med tøj på! 

ANNONCE

Blomster og chokolade

Den er helt klassisk og derfor også en sikker vinder! Køb en buket blomster og en plade chokolade. Du kan vælge at købe det samlet, hvilket de fleste blomsterforhandlere tilbyder - eller du kan vælge den personlige og selv finde et godt mix. Hvis hun elsker liljer og hvid ritter sport med nødder, så hop i din lokale netto og giv hende en personlig udgave af det traditionelle.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE