Magasinet M!

Så rig kunne du være lige nu, hvis du investerede i Bitcoin i 2010

Et par håndører for 7 år siden er guld værd i dag!

Bagklogskab kan være lidt en son of a bitch, da man ikke rigtig kan bruge den viden til noget - andet end at ærge sig over sin beslutninger. Men igen, det er lidt en del af branchen, når man pusler med investeringer - det er så godt som uforudsigeligt på mange punkter i det lange løb.

Men bagklogskabets røvirriterende lys efter Bitcoins enorme kurs er ekstra hård på den mentale pengepung. Og det hjælper ikke, at der nu er lavet en infograf over, hvor mange penge du ville have tjent, hvis du investerede i kryptovalutaen tilbage i 2010.

Jeg hører nok til den gruppe af mennesker, der ikke engang aner, hvor jeg skal begynde, hvis jeg skulle smide penge efter kryptovaluta, men jeg skulle nok have været lidt fornuftig og smidt en tusse eller to i projektet tilbage i '10 - det havde betalt sig!

Så med mindre du svømmer i kryptoguld lige nu, så kan du sammen med os kigge med herunder og ærge dig over, at du ikke smed en dyr middagspris i investeringspuljen og i dag havde et par millioner på kontoen!

Vi taler altså det faktum, at hvis du investerede 1 dollar i Bitcoin i 2010, så skulle den være 5 millioner dollars værd i dag!

ANNONCE
https://coinlist.me/if-you-had-invested-in-bitcoin - Så rig kunne du være lige nu, hvis du investerede i Bitcoin i 2010 https://coinlist.me/if-you-had-invested-in-bitcoin
Del

Seneste nyt