Magasinet M!

Sådan arrangerer du en vaskeægte mandeaften med kammeraterne

Har du snakket med dine kammerater om at arrangere en mandeaften, og har du meldt dig til at arrangere aftenen? 

Det er forståeligt, at du gerne vil gøre et godt indtryk, men det kan være svært, hvis du mangler inspiration til, hvordan du får stablet den perfekte mandeaften på benene. Heldigvis får du i denne guide en række gode tips til at gøre aftenen god, sjov og uforglemmelig.

Servér et overdådigt herremåltid

Til mandeaftenen skal du naturligvis servere et overdådigt herremåltid.  Mandemad kan være mange ting, men der er især én ting, som du med garanti aldrig går galt i byen med, og det er en stor bøf. Servér bøffen med nogle pommes frites og en fedtet sovs. Husk også at have et par kolde øl klar i køleskabet, som I kan slukke tørsten med under måltidet.

Hvis du ikke har tid eller evnerne til at stå i køkkenet og tilberede et herremåltid selv, kan du få leveret maden udefra. Dermed får du også mere tid til at kredse om kammeraterne og være den bedst mulige vært for mandeaftenen.

Planlæg nogle sjove aktiviteter

Der skal naturligvis også ske noget i løbet af aftenen, og derfor kan du med fordel planlægge nogle aktiviteter på forhånd, som I skal lave sammen. Det gør aftenen meget sjovere. For eksempel kan I arrangere en spilledyst, hvor vinderen vinder en øl eller lignende. 

Har du en PlayStation 5, kan I med fordel benytte den til spilledysten, men det forudsætter, at du har en PlayStation 5 controller til alle mand. Mangler du en ekstra PlayStation 5-controller, så I kan spille alle mand, så kan du helt sikkert godt nå at købe en Playstation 5 controller inden arrangementet. Det kan også være, at en af dine kammerater har en controller, som han kan tage med.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE