Magasinet M!

Sådan bliver din næste præsentation den bedste nogensinde

Sponseret af Proximo

Hvad enten du er under uddannelse, eller du er færdiguddannet, er PowerPoint præsentationer som oftest en vigtig del af dagligdagen. Arbejder du eksempelvis i en stor virksomhed, hvor du skal pitche en ny idé til en større forsamling, så er det vigtigt, at du har en præsentabel PowerPoint, så du fremstår professionel, og så du får dine ideér præsenteret præcis, som du ønsker det.

En anden del af at præsentere et emne, er selvfølgelig også at man kan finde ud af at tale foran en stor forsamling uden at gå i sort. Det kan dog kræve lidt øvelse at blive god til at præsentere foran en stor forsamling, og mange vil opleve at blive ret nervøse i starten. Man kan heldigvis forberede sig godt hjemmefra, og undgå at blive nervøs for, at ens præsentation ikke er god nok. Hvis du er en af dem, der lige mangler et par tips til, hvordan man laver en fantastisk præsentation, så læs med her. 

Gør din PowerPoint fantastisk 

Til en god præsentation er det essentielt, at det materiale, man har med, er gennemarbejdet. Derfor er et godt sted at starte ved at lave en fantastisk PowerPoint præsentation. Hvis du ikke selv er en haj indenfor PowerPoint-verdenen, så er der heldigvis hjælp at hente. Proximo.dk tilbyder nemlig Grundlæggende PowerPoint som en del af deres kurser. Her er det muligt at tage 6 timers effektiv træning med 46 øvelsesfiler, alt sammen med ubegrænset ekspert-support. Det er altså muligt at gøre din næste PowerPoint præsentation både personlig og professionel, samtidig med du får alle dine vigtige budskaber med.

Det er essentielt, at det man præsenterer er ordentligt, når man gerne vil formidle et budskab, og derfor er det en oplagt mulighed at tage et PowerPoint-kursus. PowerPoint er nemlig det bedste præsentationsværktøj, og hvis din PowerPoint er skarp, vil det gavne dine præsentationer i fremtiden.

Øv dig i præsentere hjemmefra 

Når man har styr på det praktiske i sin præsentation, er det selvfølgelig vigtigt også at have styr på det mundtlige. Det er vigtigt at kunne kommunikere sine budskaber både skriftligt og mundtligt. Det er dog meget naturligt, at man kan blive nervøs, inden man skal præsentere noget foran en forsamling. Derfor er det en god idé at øve sig i at tale foran større forsamlinger.

Man kan starte med at lave nogle gode vejrtrækningsøvelser, så man får lidt mere ro i kroppen. Derudover kan man øve sig i at præsentere hjemme foran spejlet, så man kan se sig selv tale, og samtidig øve sig i at tale langsomt og tydeligt, og derudover øver man sig også i at huske præcis hvad man skal sige. Dernæst kan man performe sin præsentation foran sin familie eller et par venner, da det er nemmere at slappe af, hvis man taler foran nogle mennesker, man stoler på. Det er en god idé at øve sig flere gange, inden man skal præsentere foran en stor forsamling, da man så vil føle sig mere selvsikker i sin præsentation, hvilket er en af grundene til, man ikke bliver ligeså nervøs. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE