Magasinet M!

Sådan bliver du en sexgud

Her er de gyldne tricks, der gør dig til en sexgud.Sexgud

Mangler du stadig titlen 'sexgud' på dit lagen-CV? ikke meget længere! M! kontaktede sexologen Josefine Eiby, der er uddannet fra Joan Ørtings sexologuddannelse, som afslørede de gyldne tricks, der hjælper dig til at slå genvej til et liv som vaskeægte sexgud.


Læs videre på de næste sider.

 

 

Tænd hende

ANNONCE
mmm.dk - Sådan bliver du en sexgud mmm.dk

Piger elsker at blive kysset i nakken

Lektion 1: Tænd hende

Det er altid rarest at køre i en bil, der er blevet varmet godt op. Sådan er det også med piger; de har svært ved at have sex, hvis de føler sig utilpasse.

"Mandens mission er derfor at lukke hendes hjerte op, for når hun er åben i hjertet, så kan hun også blive åben mellem benene," mener sexolog Josefine Eiby: "Hvis det er hans kæreste, skal hun føle hans kærlighed, og hvis det er et one-night-stand, så skal han vise hende, hvor meget han bare MÅ have hende NU." Kvinder elsker en rigtig mand, der kan få dem til at føle sig som en rigtig kvinde, og når det sker, så slapper hun helt af. "Hendes usikkerhed forsvinder, og hun bliver tryg, hvis han lader hende forstå, at han DØR, hvis han ikke får hende," mener eksperten.

Sådan gør du: Stil dig bag hende, læg dine arme om hende, kys hende i nakken og hvisk frække ting i hendes øre. Fortæl hende, at du kun vil have hende, så vil hun nemlig tænke 'hold da kæft, er jeg SÅ lækker?'. Piger tænder på det, de hører - mænd tænder på det, de ser. Hvis du skal være en sexgud i hendes øjne, så skal du være meget erotisk og sensuel og kropsfikseret i stedet for kun at være kønsorganfikseret.

 

Erogene zoner

ANNONCE
mmm.dk - Sådan bliver du en sexgud mmm.dk

Modsat hvad mange fyre tror, har piger mere end en erogen zone

Lektion 2: Erogene zoner

Du har hørt det før, men for kvinder handler det om, at du koncentrerer dig om hele deres krop. Dér kommer de erogene zoner meget handy ind i billedet.

Læber: Tja, piger elsker at blive kysset, hvilket nok hænger sammen med, at læberne hører til de erogene punkter på hendes krop. Men du kan jo også prøve bare at røre blidt ved dem med en finger.

Bryster: Behøver nok ikke den store præsentation. Du ender der jo nok alligevel. Men prøv at vente lidt længere, end du plejer, og se, hvad der sker...

Hænder: En kvindes hænder kan skabe en hel del ekstase ved den rigtige berøring. Både håndflader og fingre er gode at fokusere på, men også berøring på indersiden af hendes arme kan få det hele til at sitre.

Fødder: Hendes fødder kan være temmelig uappetitlige efter en dag i et par kondisko, så du behøver ikke proppe dem i munden som det første. Prøv at røre og kilde blidt og se, hvor langt du kan trække den uden at hun bliver kilden.

Ankler: Nogle pigers ankler kan være hypersensitive, så prøv at ae hende med fingrene på hver side af hendes akillessene og arbejd dig langsomt op af benene - nydelsen vil forgrene sig til... ja, du ved det efterhånden.

Lår: Indersiden af hendes lår er også ekstremt følsomme, så start slikketuren der og bevæg dig langsomt i den rigtige retning.

Ryggen: Kvinder har et punkt midt på ryggen - lidt under stedet, hvor bh'en ender - som skulle føles ekstra godt ved berøring. Og hvorfor så det? Fordi nervetrådene fra klitoris går om til rygsøjlen, så med lidt snilde kan du skabe kildren i de nedre regioner, hvis du aer hende fra nakken og nedefter og rammer det rette sted på ryggen. Du kan også begynde fra fødderne og opefter - på den måde kan du også trække spændingen, inden du rammer bullseye.

 

Klitoris

ANNONCE
mmm.dk - Sådan bliver du en sexgud mmm.dk

 

Lektion 3: Klitoris

Kvindens klitoris svarer til mandens penis. Forestil dig at have sex uden at blive rørt på værktøjet. Nej, vel? Derfor har en svensk orgasmeguru ved navn Ylva Franzén opfundet begrebet 'KK' - klitoris-kontakt - som går ud på, at der skal være kontakt til klitoris under hele sex-akten. "Der er 8000 nerve-ender i klitoris og i mandens pik er der 4000, hvilket firkantet set gør kvinder dobbelt så følsomme. Så husk, at du heller ikke skal være alt for hård ved den," griner Josefine.

Sådan gør du: "Lav 'ja-' og 'nej-bevægelser' på hendes klitoris eller gør ligesom i Klovn og slik alfabetet med din tunge. Så kan hun jo sige stop, hvis der er et bogstav, som er rigtig godt," griner Josefine og fortsætter: "Eller forestil dig, at din tunge er en flamme, der slikker op ad hendes klitoris. Du kan også ånde og puste på den, suge eller trykke på den med 'banke på'-bevægelser med tungen. Husk, at du ikke kun skal koncentrere dig om ærten, men om hele området - og spæd gerne til med en finger eller to," foreslår Josefine.

Stillinger: Sørg for, at du eller hun selv altid kan røre ved hendes klitoris, når I virkelig går til den. Du kan f.eks. bedst nå den, hvis hun ligger på et bord, eller I laver doggystyle. Hvis hun rider dig, så få hende til at læne sig fremad, så presset på klitoris øges. Dermed kan hun nå en orgasme meget hurtigt. Sig til hende, at hun endelig bare selv skal røre dernede, hvilket mange kvinder ikke tør af frygt for at virke pervers. Ellers flytter du bare selv hendes hånd derned.

Bonus: Der er en overraskende lille del af kvinder, der får orgasme af ren penetration, og nogle mænd tænker: "Det virker altid på pornofilm. Er det mig, den er gal med?" Svaret er nej - løsningen er klitoris-kontakt.

 

G-punktet

ANNONCE
mmm.dk - Sådan bliver du en sexgud mmm.dk

Lektion 4: G-punktet

Der er altid forskellige grader af orgasmer. Din mission lige nu er, at hendes skal være vildere end de plejer, og her kommer g-punktet ind i billedet. Punktet sidder kun tre-fem centimeter oppe, så du behøver ikke finde dykkermasken frem for at finde det. Du vil derfor altid kunne ramme det med klør fem, medmindre du har været en idiot med fyrværkeri engang. "Det er efterhånden bevist, at alle kvinder har et g-punkt, så bare find det," lyder Josefines opløftende budskab.

Sådan gør du: "Husk, at hun skal være rigtig godt våd, før du går i gang. Faktisk er det ofte bedst, hvis hun allerede er kommet én gang", forklarer Josefine: "Når du finder det, føles det lidt nubret eller måske endda valnødde-agtigt. Lav 'kom her'-bevægelser med din pegefinger på punktet, og rør gerne hendes klitoris med tungen samtidig" - klitoris-kontakt, du ved. Du kan trykke ret hårdt på punktet, for det har jo ikke nær så mange nerveender som klitoris."

Stillinger: Det er en udbredt misforståelse, at hun nemmest opnår g-punkts-orgasme, når du er oppe i hende - det nemmeste er faktisk ved brug af dine fingre. Forklaringen er simpelthen, at g-punktet skal masseres og trykkes på den rigtige måde, og medmindre du allerede har trænet din erektion op til at minde om et jernrør, kan dine fingre yde en hel del mere modstand. Ellers kan hun ride dig og læne sig tilbage - så har du størst chance for at ramme hendes g-punkt.

Bonus: Inde bag g-punktet ved urinrøret sidder nogle kirtler, som producerer en væske. Dette er hemmeligheden bag en kvinde, der sprøjter, når hun får orgasme. Alle kvinder har kirtlerne og kan i teorien sprøjte, hvis du gør arbejdet rigtigt. Hvis du både masserer hendes g-punkt og lægger din anden hånd ovenpå maven, skulle det lykkes hurtigere.

 

Hold hele natten

ANNONCE
mmm.dk - Sådan bliver du en sexgud mmm.dk

Går du under navnet "5-sekunder-Søren"? Så er her et par tricks til, hvordan du holder hele natten.

Lektion 5: Hold hele natten

Kniber det med at være en gentleman i sengen og lade damen komme først? I så fald kan du med fordel øve dig på disse trick, så du til sidst kan holde hele natten:

Start stop-teknik: Øv dig i smug med start-stop-teknikken. Onaner til du er lige ved at komme og stop så. Beslut dig for, hvor mange gange du skal stoppe, inden du må komme. Og husk at aftale det med dig selv, INDEN du starter. Udvid senere med massageolie, så følelsen bliver mere 'realistisk'.

Prygl aben: Hvis du af og til trækker forhuden tilbage og klasker din penis mod låret 50 gange, så mister du en smule af følelsen i værktøjet. Som en ekstra bonus kan dit bette-hoved svulme op, hvilket hun også kan føle. Lav eksempelvis øvelsen, hver gang du er i bad.

Stop-NU-teknik: Ligger du allerede og har sex og er lige ved at komme, så sæt tommelfingeren på oversiden af det enøjede hoved og de andre fingre på undersiden og pres til. Det får klepperten til midlertidigt at hidse sig lidt ned. Få evt. hende til at gøre det.

Træn bækkenbunden: Indrømmet, det lyder som noget for nyudklækkede mødre, men det virker også for mænd. Knib, som om du skal stoppe med at tisse, og hold spændingen et øjeblik. Gør det 20 x 3 sekunder to gange dagligt og øg det til længere tid, desto bedre du bliver. Når du bliver trænet, kan knibeøvelserne stoppe orgasmen, når du er ved at koge over.

Dobbelt slagkraft: Vil du have mere power i banditten og vildere orgasmer, så hæng en klud ovenpå fætteren, når den er erigeret og lav en række små vip med den. På denne måde får du lettere trænet bækkenbundsmusklen. Jo bedre du bliver, desto større stykke stof kan du træne med. Hvis du en dag kan jonglere med et sjaskvådt håndklæde, kan du vist godt gi' sjoveren lidt ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt