Magasinet M!

Sådan bliver du sommerklar

Dette er sponsoreret indhold


Sommeren er kommet, og du ønsker at stå helt skarpt når du skal på stranden med gutterne og føre dig frem foran de smukke piger. Vinterens mørke dage har måske været skyld i et par ekstra kilo eller fem, som først ses når sommeren melder sin ankomst og vintertøjet pakkes væk. BUM så står du pludselig i et par badeshort og ville ønske, at du måske havde fokuseret en smule mere på træning i vinterperioden, i stedet for at ligge under dynen, se netflix og spise chips med dip, eller drikke øl i lange baner med gutterne. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du bliver sommerklar ved hjælp af en tur forbi tandlægen, samt fokus på træning og kost, således at pigerne naturligvis kommer til at stå i kø for dig. Dog er det vigtigt at huske på, at en flot og trænet krop ikke er alt, og at det indre selvfølgelig er det aller vigtigste. God fornøjelse og rigtig god sommer!

En tur forbi tandlægen

Det er nok ikke det man først lige kommer i tanke om, når man går og tænker på at blive sommerklar. Men en tur forbi tandlægen kan faktisk gøre underværker, og et flot smil er noget at det, der virkelig kan charme de smukke kvinder derude. En tandrensning kan for det meste gøre det, men det kan også være, at du faktisk længe har været træt af en skæv tand, som du gerne vil have rettet. I dette tilfælde er invisalign en god mulighed, da dette er en usynlig tandbøjle, som derfor ikke er synlig på samme måde som traditionelle skinner. Du kan altså være sikker på at invisalign giver det perfekte smil - hvis ikke nu og her, så til næste sommer.

Træning

Træning står selvfølgelig højt på listen, når det gælder om at blive sommerklar. Selvom du måske aldrig har været den helt store træningsfyr, så er det aldrig for sent at komme i gang. Hvis du gerne vil tabe et par kilo, er cadio det helt rigtige sted at starte. Her kan du eksempelvis begynde med nogle små løbeture, eller cykling, hvis det er mere dig. Hvis du i stedet ønsker at få mere markerede muskler, så er det styrketræningen du skal have gang i, hvilket enten kan være i et fitnesscenter, eller hjemme, hvis du skaffer dig en lille smule udstyr. Alternativt kan du begynde at svømme, hvilket er godt for hele kroppen. Sommetider kan det være svært selv at komme i gang, hvorfor det kan være en fordel, hvis du allierer dig med en ven, så I kan hjælpe med at motivere hinanden og holde jer begge i gang. Du kan også melde dig ind i en løbeklub, eller melde dig til en holdsport, hvor du kan kombinere sporten med det sociale. 

Kosten er vigtigere end du tror

Træningen kan selvfølgelig ikke alene få dig i god form - du er også nødt til at fokusere på din kost. Et godt råd er her, at du først og fremmest sørger for at spise regelmæssigt. Dette betyder også, at du ikke må springe din morgenmad over, selvom det for nogen kan være svært, at få mad ned i maven når man lige er vågnet. Derudover er det vigtigt at du sørger for at spise kulhydrat og protein lige efter din træning, da dette hjælper din krop med at restituere. Hvis du har svært ved at komme ind i en god rutine i forhold til din kost, kan du med fordel søge hjælp hos en kostvejleder som kan hjælpe dig med at komme i gang. Ellers har nettet også en masse gode råd til hvad du skal spise, hvis du gerne vil komme til at stå helt skarpt på stranden.

Husk er det er det indre der virkelig tæller

På trods af at du gerne vil komme i form, så du kan stå helt skarpt på standen i en sommerkrop, som du er godt tilfreds med, er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at det er det indre der virkelig tæller. At være i god form kan selvfølgelig være med til at tiltrække lidt opmærksomhed fra kvinder - ingen tvivl om det, men det der virkelig er charmerende er, hvis du kan hvile i dig selv og din krop, og være tilfreds med den du er. Dette kan man sagtens gøre, selvom man ikke har en sixpack. Dog kan fokus på træning og kost også være med til at du får mere energi og bliver gladere, uden at målet behøver at være den mest trænede krop. Dette vil helt sikkert smitte af på dine omgivelser, og dermed have en positiv effekt på din udtråling. Med selvsikkerhed kommer du altså langt, og med dette menes der, er du står ved den du er og er stolt af selv, ligemeget hvordan du ser ud. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce