Magasinet M!

Sådan bygger du dine egne Virtual Reality-briller

Har du endnu ikke prøvet Virtual Reality, er det på tide at hoppe ud i det - og det er tilmed uhyre billigt og let at komme i gang. Det eneste, du skal bruge, er en smartphone og nogle ting, du alligevel har liggende eller let kan få fat i.

Sådan bygger du dine egne Virtual Reality-briller

Virtual Reality er uden tvivl fremtiden - både som underholdning men også som en integreret del at undervisning, sundhedssektoren og rumfarten.

Og så er det vanvittigt let og hurtigt for dig at bygge din egen Virtual Reality brille og komme til at opleve denne nye verden.

Du skal bruge en smartphone, noget pap og et par andre småting - og så en instruktionsvideo som den her ovenfor.

Læs også: 10 fede virtual reality-apps

Virtual Reality er gratis og overalt

Der findes et hav af Virtual Reality-apps til din smartphone og bunkevis af spektakulære videoer og VR-optagelser, du hurtigt og gratis kan hente og nyde.

Rent teknisk vises videoen på din smartphone i en særlig projektion med to sidestillede billeder, som tilsammen giver en optimal 3D-oplevelse.

Se også: Virtual Reality - Alt du skal vide om fremtidens oplevelsesteknologi

Samtidig er billedmaterialet optaget med et 360 grader kamera, så du altid kan kigge i alle retninger - præcis som var du fysisk til stede midt i optagelsen.

VR-brillen sørger for den rette afstand til øjnene og ikke mindst for at lukke alle andre synsindtryk ude.

Andre Virtual Reality briller

Brillen, der er detaljerede instruktioner til at bygge i videoen i toppen af denne artikel, er helt simpel, og har du mod på det, er der andre og mere teknisk forfinede modeller, du også selv kan lave.

Fælles er, at de benytter linser - typisk noget du kan skaffe fra legetøjs-kikkerter.

Eksempler:

ANNONCE

Download skabelonen her

Direkte download af Googles egen skabelon og vejledning her

Del

Seneste nyt