Magasinet M!

Sådan får du bedre sex i 2017: 6 tips der vil øge dit niveau

Øvelse gør mester, og det er aldrig for sent at gå igang.

Vi ved allesammen godt, at sex er djævlens værk. Allerede første gang du prøver det, er du 'hooked'. Herefter går du nærmest bare og venter på, at du kan få lov til at stikke fingrene i kagedåsen igen - så at sige. Desværre fungerer det sådan, at ingen er verdensmestre fra første spadestik, og det - ligesom alle andre sportsgrene - kræver noget øvelse.

Heldigvis for os er sex et område, hvor videnskaben kigger det igennem på alle leder og kanter, hvilket har resulteret i et hav af undersøgelser. Undersøgelser, der kan bruges til at give dig de nødvendige tips, der gør, at du fremadrettet vil være en sand mester inden for faget.

Vi har listet et par stykker herunder, som kan hjælpe dig godt på vej.

Hvad skal der på? Der skal lyd på!

Ja, du skal selvfølgelig ikke skræmme kvindfolket væk med det ene abe-brøl efter det andet, men du skal fortælle hende, hvor meget du kan lide det, hvor meget du har lyst til hende, og hvad du har tænkt dig at gøre ved hende. Og nå ja, der må da også godt være en stønnen fra dig. Det tænder mindst ligeså meget hende at høre dig, som det tænder dig at høre hende.

Flere studier viser, at de mennesker som har lyd på under sex, også er de mennesker, der har den bedste sex. Så kom igang - dit sex-liv vil takke dig!

Fyld skuffen med sexlegetøj

Det er ikke for sjov, at flere og flere sexbutikker skyder op. Skidtet virker - både sammen med din partner, men bestemt også alene. Og nej, du behøver ikke starte med halvperverse analkugler og loftslynge. Du kan godt, men du behøver ikke.

Hvis du lige skal have et lille trick med på vejen, så kan du altid åbne op med at foreslå en vibrator. Den langhårede hopper stensikkert i med begge ben, og du kan efterfølgende gå til den lidt mere 'kinky' del. Med den 'kinky' del mener vi selvfølgelig legetøj til dig selv. I tilfælde af I skulle gå fra hinanden, kan prinsessen jo ikke bruge PornHubs Twerking Butt til noget?

ANNONCE
Sådan får du bedre sex i 2017: 6 tips der vil øge dit niveau

Lav vippet

Ja, du skal lave knibeøvelser. Det er ikke kun for gravide kvinder og gamle mænd, der ikke kan holde på tisset. Knibeøvelser er for alle. Faktisk har det en rigtig positiv effekt på dit sexliv, såsom at du kan holde længere. Hvem vil ikke gerne kunne det?

Forestil dig, at din pik skal løftes ligesom en elevator kører op. Spænd gradvist mere og mere i musklerne omkring Junior, pludselig kan du ikke mere, og derefter giver du bare slip. Det bedste ved det hele er, at ingen kan se, du gør det. Gør det på job, i biografen, hos svigermor, eller mens du spiser bland-selv-slik. Der er frit spil!

Sex er ligesom et restaurantbesøg

Hvis du virkelig skal op på højeste niveau, skal du se på sex ligesom et restaurantbesøg. Der findes meget mere end bare en slatten burger, der bare skal køres ind i kæften og sluges inden for 10 sekunder. Bevares, et hurtigt måltid i ny og næ gør ingen fortræd, men den bedste oplevelse får du på en restaurant, hvor servicen er i top, og der serveres 10 retter.

Med andre ord skal du sætte pris på forspillet, selve akten og efterspillet. Menukortet skal gås igennem fra top til bund. Jo flere aktiviteter undervejs, jo større er muligheden for, at hun sprænger i luften, og dit niveau stryger til tops. Og husk på, hvis du inviterer hende ud det rigtige sted første gang, inviterer hun højst sandsynlig dig ud næste gang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt