Magasinet M!

Sådan får du damen med i høet: Giv hende en omgang kinesisk

Alle kinesiske restauranter serverer til sidst i måltidet de karakteristiske kager, der indeholder en hemmelig besked om din fremtid. Lær at bage dine egne, så du selv kan bestemme, hvordan aftenen skal udvikle sig

Månedens scoreopskrift er leveret af 18-årige Celine Lærke Hansen, der står bag Scorekogebogen, som du kan købe gennem Turbineforlaget.

Selvom vejret er blevet regnfuldt og blæsende, er det ingen undskyldning for ikke at gøre lidt ekstra ud af dine dates. Faktisk kan kulden udenfor være med til at gøre det mere intimt og hyggeligt indendørs. Disse kager er ikke de nemmeste at lave, men de er super sjove og giver dig med garanti mulighed for en sikker scoring.

Forstil dig, at I lige er blevet færdige med desserten, og selvfølgelig - traditionen tro - hiver du en skål frem - fyldt med Fortune Cookies. Hun åbner en af dem, og der dukker en lille seddel frem, hvor der står, "Du vil få sex i aften" eller "Gæt hvem, der har fortjent at blive forkælet lidt ekstra?"? Kan hun andet end at blive smigret og sige ja tak til tilbuddet?

ANNONCE
Sådan får du damen med i høet: Giv hende en omgang kinesisk

Hjemmelavede Fortune Cookies med sexede beskeder

Serveringer: 12 stk.
Tid: 15 minutter

2 æggehvider
75 g flormelis
100 mandler
50 g smeltet smør
1 appelsin, fintrevet skal
Små papirsedler med tekst

Riv appelsinskallen fint, og blend mandlerne til en fin mel. Pisk derefter æggehviderne stive, og vend appelsinskal, blendede mandler, flormelis og smeltet smør i.

Fordel dejen med en spiseske på en bageplade med bagepapir, og lav cirkler i dejen med skeen - så du får dejen jævnt fordelt og helt rund. Der går cirka en halv spsk. dej til en kage. Det er en rigtig god idé at bage 3 kager ad gangen, så du har tid til at forme dem, før de bliver kolde og hårde.

Bag kagerne i 5-7 minutter. Når de er brune i kanten, er de klar til at komme ud og blive foldet. Husk at folde kagerne i det sekund, de kommer ud af ovnen. Hvis dejen bliver kold, er kagerne nemlig umulige at arbejde med.

Du folder kagerne på følgende måde:

1. Placer den runde kage på bordet, og læg papirsedlen på den nederste halvdel af kagen.
2. Fold den ene halvdel over sedlen, så kagen nu er en halvcirkel.
3. Bøj kagen ned over kanten af en kop.
4. Køl kagerne af i en muffin form, så de holder deres fine facon.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce