Magasinet M!

Sådan får du dine sexdrømme opfyldt

Er dit største ønske en kæreste, der er frisk på det hele? Så læs videre...Sådan får du dine sexdrømme opfyldt

Analsex

Sådan får du hende med på:

ANALSEX

Tip #1: Berolig hende. Mange piger er tilbageholdne med analsex. Grunden er, at der i pigekredse florerer skrækhistorier om uanede smerter og sprængte endetarms-muskulaturer. Gå videnskabeligt til værks og modbevis rygterne. Find sexologiske artikler, der forklarer, at der ikke kan gå noget galt, hvis I langsomt trætter muskulaturen og udvider åbningen.

Tip #2: Porno er sikkert årsagen til, at du tænder på analsex - men det skal du ikke sige til din kæreste. Gør du det, vil hun kun tænke på skrækscenarier om blondiner, der udblokkes. Fortæl hende i stedet, at du drømmer om at mærke hende helt tæt om din pik og overskride en intim grænse sammen med hende.

Tip #3: Ro på! Rom blev ikke bygget på en nat, og din kærestes bagerste hul er heller ikke klar til hardcore analsex med det samme. Arbejd dig laaangsomt frem - og brug gerne flere dage. Først én finger, så to, så... Hvis du går for hurtigt frem, kan det gøre ondt på hende, og så kan du være sikker på, at dét hul er lukket for evigt.

Trekant

Sådan får du hende med på:

EN TREKANT

Tip #1: Din kæreste bryder sig ikke om tanken om, at du gerne vil duske en fremmed pige. Så det vil du da heller ikke! Du vil bare gerne se hende udvide sin seksuelle horisont ved at blive tilfredsstillet af en pige. Hvisk til hende, hvor meget det vil tænde dig at se hende blive serviceret af en kvinde, samtidig med at du tager hende.
Tip #2: Lad hende vælge pigen. Trekanter kan nemlig være en fælde. Du kan nemt komme til at afsløre, hvilke af hendes veninder du gerne så nøgne i din seng. Gør det ikke. Hun vil aldrig tilgive dig.
Tip #3: "Du er meget lækrere end hende, skat." Ja, der er en fremmed, nøgen kvinde foran dig. Og ja, du skal dyrke sex med hende. Men lad være med at blive for begejstret. Husk, at du primært skal dyrke sex med din kæreste. Tænk på den ekstra pige som en rekvisit - for giver du hende for meget fokus, vil din kæreste blive jaloux. Og dét vil gøre resten af aftenen (og resten af jeres forhold) ekstremt ubehageligt.

 

Striptease

Sådan får du hende med på:

STRIPTEASE

Tip #1: Der findes ikke det, kvinder ikke vil gøre, hvis det udløser en shoppetur. Din kæreste har måske svært ved at leve sig ind i rollen som strippende sexgudinde, når hendes skuffe kun indeholder bomuldstrusser med Nuser på. Brug en eftermiddag på at købe nogle frække blonder sammen. Er du rigtig heldig, udløser din udholdenhed som shopping-makker også en bonus i form af prøverumssex.
Tip #2: Vælg dine ord med omhu. Du siger: "Vil du strippe for mig?". Hun hører: "Jeg vil gerne have dig til at lave dobbelt benlås om en stripperstang og glide forførerisk ned af den med hovedet først, mens du løsner din bh på en elegant måde." Spørg i stedet, om hun vil danse for dig. Det tager forventningspresset af.
Tip #3: Sæt stemningen. Der er en grund til, at piger smider både kludene og hæmningerne i diskotekets mørke. Den bløde belysning skaber nemlig både tryghed og får alle til at se lidt bedre ud. Kopier den stemning derhjemme. Dæmp lyset, tænd nogle stearinlys og sæt musik på anlægget - bare ikke You Can Leave Your Hat On. Det er meningen hun skal føle sig sexet, ikke fjollet.

Frække Kostumer

Sådan får du hende med på:

FRÆKKE KOSTUMER

Tip #1: Nu ikke fnise. Udklædning kommer hurtigt til at virke som et oplæg til tøndeslagning i stedet for sex. Gør din fantasi konkret. Send en mail til din kæreste med en fræk historie om de roller, du tænder på. Når hun har læst præcis, hvad du tænker og tænder på, er det lettere for hende at tage sine bundløse lederhosen seriøst.
Tip #2: Gør det til hendes projekt. Din kæreste kan bruge en hel uge på at finde det rigtige tøj til en fest, så forestil dig, hvor seriøst hun vil tage det, hvis du beder hende om at finde et perfekt, frækt skolepigekostume. Hun vil elske det - og du kan være sikker på, at hun synes, tøjet er lækkert og frækt i stedet for billigt og barnligt.
Tip #3: Styr din amatør-skuespiller. Den sexede stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis du prøver at peppe fantasien op med naturtro replikker og fjollede accenter. For selvom du er den slemme fangevogter, behøver du ikke snakke som nazisterne i Indiana Jones.

Sluge

Sådan får du hende med på:

AT SLUGE

Tip #1: Gør det til noget psykisk. Ingen kvinder synes, sæd i munden er lækkert. Basta! Det, kvinder kan finde lækkert, er tanken om at underkaste sig din vilje. Forklar hende, at du tænder på, at hun elsker alt ved dig - også din sæd. Hvisk til hende, at du drømmer om at tage hende hårdt og se hendes underkastelse, når hun sluger...
Tip #2: Spis ordentligt. Det er ikke en skrøne. Visse madvarer påvirker sædens smag. Drop smøgerne, og prop dig med ananas og anden frugt. Din kæreste vil sætte pris på indsatsen - og belønne den.
Tip #3: Forestil dig, at du uden advarsel får skudt en ordentlig omgang varm klister ned i halsen. Ville du finde det lækkert? Det gør pigerne heller ikke. Hvis ikke mundafleveringerne skal være et engangsshow, så gør det til en vane at fortælle hende, hvornår der er noget på vej.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt