Magasinet M!

Sådan får du fingrene i drømmeboligen!

Dette er sponsoreret indhold

Har dit liv ramt en milepæl, der kræver flere kvadratmeter eller blot en opgradering fra din nuværende bolig? Der kan være flere grunde til, at du begiver dig ind på boligmarkedet. Er du nybegynder, er der en risiko for, at du går tomhændet derfra, hvis du ikke kender boligmarkedet spilleregler. Det kan nemlig være en udfordring, nybegynder eller ej, at holde trit med udbuddet af boliger i 2021, hvor der er rift om boligerne. Derfor guider vi dig til, hvordan du bedst får fingrene i drømmeboligen!

Få styr på dit lånebevis

Aldrig hørt om et lånebevis? Så er det på tide, at du kommer ind i kampen. Et lånebevis fungerer som en slags forhåndsgodkendelse, et købsbevis eller et boligkøbsbevis. Det er et dokument, der giver dig en form for ‘direkte’ adgang til boligmarkedet. Lånebeviset, er nemlig et bevis for, at din bank har godkendt, at du kan låne for et bestemt antal kroner og øre, hvis du falder over drømmeboligen. På den måde kan du slå til med det samme, uden først at skulle rådføre dig med din bank. Derudover vil ejendomsmæglerne med stor sandsynlighed tage dig mere seriøst, hvis du har et lånebevis, der indikerer, at du er parat til at handle på stedet. Har du ikke allerede fået lavet et lånebevis, er der ingen undskyldninger for ikke at få lavet et; Det er nemlig gratis. Kontakt din bank med det samme og bliv klædt på til boligmarkedet. 

Networking!

Du har sikkert hørt det før, men netværk er tit og ofte nøglen til guldet. Kender du nogen, som kender nogle, som vil sælge deres lejlighed, så er det ofte vejen ind på boligmarkedet. Det er i særdeleshed i de store kommuner, hvor der er rift om lejligheder, at det kan være svært som nybegynder og udefrakommende at få en fod indenfor en boligejerforening. Boligmarkedet består nemlig ofte af interne lister, der sikrer at venner og bekendte står først i køen til overtagelse af lejligheder, såfremt nogen skulle forlade skuden. Derfor skal du ikke være bleg for at spørge alle du kender, om de vil sætte en søgen i gang i deres netværk eller skrive dig op på andels- eller boligforeningens liste. Du kan også være heldig at finde drømmelejligheden på en Facebook-gruppe. Det er bare om at komme i gang!

ANNONCE
Del

Seneste nyt