Magasinet M!

Sådan får du flere Tinder matches, baseret på data

Rotteemojis, færre bajer og røde flag

Tinder har offentliggjort statistik over deres brugeres adfærd i 2022.

Det giver blandt andet indblik i, hvilke emojis, ice breakers og interesser, som var mest populære i 2022. 
Med andre ord, det er nu, strategien skal lægges for din Tinder-profil i 2023!
Find ud af hvad du skal gøre herunder:

ANNONCE

Situationships
Blandt Tinders mest essentielle trends i 2022, finder man situationships. Et situationship er ikke helt bollevenner, men heller ikke et reelt forhold. Det ligger et sted midt imellem, og gør teoretisk set at der er mindre pres i forhold til at binde sig, som er noget folk er mere og mere uvillige til at gøre. Er man single er det vel egentlig også fedt nok? Så ind og tjek den af på din Tinder-profil! Brugen af ordet situationship som forholds-beskrivelse steg med 49% i 2022.

ANNONCE


Færre bajer, flere matches!
Hele 72% af Tinder-brugerne angav på deres Tinder-profiler at de ikke drikker eller kun gør det lejlighedsvist. Bruget af Øl-emojien som tidligere har trendet som en af de mest brugte emojis er også faldet med 40%. Så i hvert fald på Tinder er det bedst at undlade at snakke om bajerne, og gemme dem til du alligevel møder dit Tinder-match i byen senere.

ANNONCE

Ud med romantisk middag, ud på græsplænen
Blandt de mest populære date-aktiviteter på Tinder er stranden, picnics og kaffedates. Camping, grill aftener street food, og generelt at prøve nye ting er også på top 10 listen over interesser på Tinder. Så slut med stearinlys og sølvbestik. Det gør det vel egentlig også bare sjovere og nemmere!

ANNONCE

Er du sjov, får du lov!

- Det kunne være du skulle bruge den i din Tinder-Bio! Høhø. (Og nej, undertegnede får ingen Tinder-Matches)
- For humor var i 2022 den mest eftertragtede kvalitet hos Tinder-brugerne, og det giver jo god mening, for smil smitter.
Men det er også det eneste, Tinder-brugerne vil smittes med, for næstmest søgte kvalitet ved et match var "en person, der ved hvad de vil have, og som har god hygiejne". Så vask dine hænder, svin.

ANNONCE
Tinder - Sådan får du flere Tinder matches, baseret på data Tinder

Emojis
Kig på billedet oven over. Og brug kun rotten og det røde flag. Så er man i det mindste ærlig.

Kig på billedet i galleriet over de andre statistikker fra Tinder.

Del

Seneste nyt