Magasinet M!

Sådan får du kæresten til at tage med på sexmesse

En af de bedste grunde til at tage gutterne med på sexmesse, er at det er muligt at betale et latterligt lavt beløb for at komme ind og kigge på strip en HEL dag. Er du i underskud af lækre, nøgne damer, så er det altså en super nem måde, at få fyldt kontoen lidt op med gode (visuelle) oplevelser.Det er sikkert nemt at få overtalt gutterne til at tage med dig på den lokale og få nogle øl… eller gå i krig med en omgang Fifa? Og har du en kæreste, så er hun helt sikkert med på den værste, når det kommer til bland-selv-slik, date-night og Netflix? Men er det i virkeligheden ikke LIDT for nemt, og har du ikke også prøvet alt det mange gange før? Det er helt sikkert gode weekend-beskæftigelser, bevares, men hvad med at prøve noget nyt? Denne gang er det ikke nok med gode intentioner. Kom ud over rampen, kære venner. Din weekend kan nemlig foregå på en HELT ny måde. Og det involverer sex!

ANNONCE

Uanset hvem du skal have med, så er der et hav af gode grunde!

En af de bedste grunde til at tage gutterne med på sexmesse, er at det er muligt at betale et latterligt lavt beløb for at komme ind og kigge på strip en HEL dag. Er du i underskud af lækre, nøgne damer, så er det altså en super nem måde, at få fyldt kontoen lidt op med gode (visuelle) oplevelser.

Vil du omvendt overtale din kæreste, så start med at fortælle hende, at hun ikke er den eneste af hunkøn, som skal ind og se messen. Miss Grey pigerne skal derind, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Her kan du læse nogle uddrag af, hvorfor Miss Grey pigerne glæder sig til at tage en tur på sexmesse. Hvis ikke din kæreste er med på idéen, så vis hende de her udtalelser, og måske hun bløder lidt op:

ANNONCE

Miss Vanilla: ”Jeg glæder mig til at træde ind i en ellers ret skjult verden og opleve alt fra det sjoveste sexlegetøj til fræk mandestrip…”

Miss Lara: ”Jeg glæder mig til at blive væltet bagover af nye, frække indtryk, finde inspiration til mit eget sexliv og købe mig fattig i lækkert lingeri og frækt undertøj”.

Miss Felicity: ”Sexmessen er en god mulighed for min kæreste og jeg i forhold til at få inspiration til at prøve nye ting og udforske hver vores seksuelle grænser”

Miss Quinn: ”Som ”first timer” forventer jeg faktisk det helt vilde! Jeg regner med at få en oplevelse på det intime og komme tættere på, hvad en sexmesse er! Mr. Grey og jeg har haft et par samtaler omkring sexmessen, og vi snakkede lidt om pornostjernerne, der bare sådan uden videre går topløse rundt”.  

ANNONCE
Sådan får du kæresten til at tage med på sexmesse

Så kom afsted denne weekend. Det ER tæt på bedre end Fifa eller date-night

Yes, der er altså nok gode grunde til at tage afsted. Tag gutterne med og få en på den visuelle konto eller kæresten, så I sammen kan pifte sexlivet op. Det er hverken pinligt eller flovt. Hvis ikke du vil derind, så følg med hos Miss Grey (www.missgrey.dk), hvor der kommer billeder fra eventet eller på Miss Greys sociale medier, hvor der er liveopdatering! Se med her, hvordan du gør det og læs også mere om eventet.


Hilsen Miss Grey Redaktøren

ANNONCE
Del

Seneste nyt