Magasinet M!

Sådan får du råd til alt det sjove

Savner du nogle flere penge mellem dine hænder? Så se med her og bliv klogere på, hvordan du ret enkelt får flere penge at gøre godt med.

Sådan får du råd til alt det sjove

Det hele bliver bare både sjovere og nemmere, når der er luft i økonomien. Monera hjælper dig med at opnå en bedre og tryggere privatøkonomi - se med nedenfor, hvor Moneras hjælper dig med at finde den bedste A-kasse, billige forsikringer, økonomitest og meget mere.

Har du den bedste bank?

Moneras gratis tjeneste matcher dig og din økonomi med landets bedste banker. Få et gratis tilbud her.

 

Har du det bedste boliglån?

Moneras gratis tjenester matcher dig og din økonomi med landets bedste banker, som står klar med det perfekte boliglån til dig.

 

Sådan sparer du penge på alle dine forsikringer

Ved du godt, at de fleste danskere kan spare over 3.000 kroner om året ved at skifte forsikringsselskab? Monera hjælper dig med at indhente markedet bedste tilbud - gratis og uforpligtende på kun 2 minutter!

 

Står du og skal sælge din bolig?

Se her, hvordan du får solgt boligen hurtigere og til en højere pris.

 

Få Danmarks bedste (og billigste) pantebrev

Lån til drømmeboligen uden at gå i banken og stadigvæk få en rigtig god og fornuftig rente. Med et pantebrev stiller du sikkerhed i boligen og kan derfor låne udenom banken.

 

Få flere penge til fremtiden

Vil du have flere penge til alt det sjove? Monera giver dig et overblik over din økonomi og hjælper med tilbud og assistance til at spare tusindvis af kroner.

 

Har du den bedste A-kasse?

Gratis: Monera sammenligner alle A-kasser og finder den, der passer bedst til dig og dine behov.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE