Magasinet M!

Sådan fejrede Bilzerian kvindernes kampdag: Brugte nøgen kvinde som spisebord

Den flamboyante playboy holder sig ikke tilbage. Et nyt kontroversielt billede på Dan Bilzerians Instagram-profil har fået rødstrømperne op i det røde felt.

Sådan fejrede Bilzerian kvindernes kampdag: Brugte nøgen kvinde som spisebord

Den fine Dan Bilzerian har i flere tilfælde vist, at han ikke er bleg for opsøge opmærksomhed. Så sent som i sidste uge, vækkede han stor forargelse hos diverse dyreelskere med et billede på Instagram. Dan ligger dog ikke på den lade side, og i anledningen af 'Kvindernes Internationale Kampdag' gjorde han så sin entré på Instagram igen.

'Kvindernes Internationale Kampdag' er en hyldest til vores kvinder. Både dem fra nutiden men også dem fra fortiden. Heriblandt Marie Curie som var den første kvinde til at vinde Nobels Fredspris i 1911, og Rosa Parks, der var en sort borgerrettighedsaktivist og blev omtalt som 'the first lady of civil rights'.

Bilzerian har dog lidt andre idéer om, hvad kvinder bidrager med til samfundet. Det kan du se i billedet herunder.

It's #internationalwomensday be thankful, they are good for so many things!

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Mar 8, 2017 at 9:51am PST

ANNONCE

Dan skriver selv til billedet:

- Det er 'Kvindernes Internationale Kampdag'. Vær taknemmelig - de er gode til så mange ting.

Og playeren har jo ret, men mon ikke, at der sidder en kvinde eller to, og hiver sig lidt i håret. Vi er ret sikre på, at kvinderne i jacuzzien kan lidt mere end bare at blive brugt som spisebord.

Billedet har naturligvis mødt solid kritik på de sociale medier, men det er nok ikke sidste gang, at vi ser et kontroversielt billede fra Dan Bilzerian. Vi skal nok holde jer opdaterede.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce