Magasinet M!

Sådan finder du den eneste ene onlineDette indhold er sponsoreret

Mange bruger det meste af livet på at finde den eneste ene, og det er ikke altid nemt at finde den helt rette. Det er dog blevet nemmere i takt med, at der er kommet flere online dating sider. Der er nemlig kommet et kæmpe udbud af online dating sider de seneste par år, og der er i dag så mange, at det næsten er svært at finde rundt i. Men datingsider har den fordel, at man hurtigt og nemt får mulighed for at møde mange mennesker, som man måske ellers ikke ville have mødt, fordi man enten ikke er i de samme kredse, eller fordi man bor langt fra hinanden. Så hvis du stadig leder efter den eneste ene, så er det nu du skal i gang og få lavet en online dating profil. Du kan finde mange dating sider hos droemmekaeresten.

Den rette profil

Det første og vigtigste du skal gøre er at lave en god profil på dating siden. Der er vigtigt at lave en god profil, da man ikke på samme måde møder hinanden i virkeligheden, og det er derfor vigtigt at give et godt indtryk igennem profilen. Du laver en god profil ved blandt andet at tænke over, hvilke billeder som du bruger. Der er et par hovedregler, når du skal tilføje billeder. Du skal altid have mere end et billede, da det er med til at gøre dig mere legitim, og det giver dig samtidig bedre mulighed for at vise, hvem du er. Derudover så skal du aldrig kun have gruppebilleder. Det gør det forvirrende, fordi man så skal bruge lang tid på at studere billederne for at finde ud af, hvem der egentlig har profilen. Til sidst så kan det virke kikset kun at have selfies, så vælg derfor aldrig kun selfies, men vælg i stedet gerne billeder, du har fået taget på ferie og så videre. Derudover er din bio meget vigtig, og det er vigtigt, at den giver et indtryk af, hvem du er som person. Den skal dog heller ikke være for lang, da der ikke er nogen, der gider at læse en hel stil. 

Hvad kan du lide

Når du har lavet en profil, så skal du til at swipe. Og det kan virke overvældende, da det kan virke, som om der er et uendeligt antal profiler. Det er derfor vigtigt, at du er klar over, hvad du gerne vil have i en partner. Det kan nemlig hjælpe dig til at sortere alle dem fra, som du alligevel ikke vil have. Det er også vigtigt, at du er klar over, hvad du søger, og om du søger noget seriøst, eller bare gerne ville have det lidt sjovt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt