Magasinet M!

Sådan finder du en god date

Der er ikke noget, som når man møder en person, man bare ikke kan få nok af. Sådan én vil de fleste gerne have fingrene i, men det kan være svært at finde den rigtige. Derfor får du her vores bedste tips til at finde en god date. Læs med!

Hvorfor er det egentlig så svært at finde en god date? Hvorfor Søren kan man ikke bare ramme hovedet på sømmet hver gang, man går ud med nogen? Det kan der være mange gode grunde til, og der er nu engang ikke nogen, der har sagt, at dating skulle være let.
Du kan dog give dig selv nogle gode forudsætninger, hvis du har styr på dine tips og tricks. Blandt andet kan du give dit mindset et eftersyn, og så kan du tænke over, hvad det egentlig er, du leder efter. Det kan du blive en hel del klogere på i denne artikel.

Tjek dit dating-mindset

Lad os komme i gang med de gode råd, så du kan finde en dejlig date! Vi starter i den lidt abstrakte ende, nemlig med dit mindset. Når det kommer til dating, er det enormt vigtigt, at man ikke fokuserer for meget på målet: at finde én, man har lyst til at se igen og igen. 
Her gælder de velkendte visdomsord, at vejen er målet i sig selv. For at sige det lidt mere kringlet, handler det altså om at have det sjovt, mens du leder efter den rette. Det vil nemlig give dig et godt mindset, når du går på date og skal møde potentielle partnere. 
Når du er frisk og i højt humør, er du mest tiltrækkende. Samtidig er det også attraktivt, at en person hviler i sig selv og ikke er desperat på jagt. Så læn dig tilbage og nyd daten - så får du nemlig de bedste chancer for, at den bliver god og værd at gentage.

Hvad er det egentlig, du leder efter?

Inden man skal på date, kan det godt betale sig at gøre sit hjemmearbejde. Find pen og papir frem og gør dig klar til at tænke nogle store tanker - nu går vi nemlig lidt dybt. Luk øjnene og tænk dig godt om, og lav så en liste over, hvilke kvaliteter du leder efter i en partner. 
Hvis du er ude efter én, du gerne vil se flere gange, kan det være en fordel, hvis I har et par grundlæggende værdier til fælles. Måske er det vigtigt for dig, at der er tale om dating for kristne. I det tilfælde kan du starte jagten på en side eller app, der fokuserer på dette.

Det kan også være, at du primært leder efter et fysisk forhold. Her kan man have forskellige præferencer, ønsker og behov, og hvorfor ikke få dem opfyldt, hvis man kan? Scor har et hav af kategorier, og så snart du er bevidst om, hvad du leder efter, kan du finde en date, der matcher.

ANNONCE
Del

Seneste nyt