Magasinet M!

Sådan føles sex med en kunstig protese-penis

Tidligere kunne vi fortælle om Mohammad Abad, som skulle miste sin mødom med sin protese-penis. Men hvordan føles sex egentlig med sådan en?Mohammad Abad var en meget glad mand, da hans diller endelig virkede OG en kvinde var klar til at tage hans gamle mødom fra ham.

Desværre er den oplevelse blevet sat på pause, efter Mohammad var involveret i et biluheld - dog uden skader på fjolletrolden denne gang. Men et ben i gips har udskudt planerne lidt.

Men tilbage til emnet. Mohammad skulle for første gang tage hans protese-penis i brug. En anordning, hvor man har indopereret pumpe, cylinder og andre anordninger, så man kan pumpe en rejsning til vejrs.

Det rejser jo spørgsmålet - hvordan føles det for manden?

Meget belejligt, så har brugeren 'Titantool' startet en 'Ask Me Anything'-tråd på Reddit, hvor man kan spørge ham om alt. Han har nemlig den samme type robot-penis, som Mohammad Abad.

ANNONCE
Sådan føles sex med en kunstig protese-penis

Her fortæller den 43-årige skotte, at han fik en skade i ryggen i en ulykke for fem år siden, hvilket betød, at hans penis mistede al funktion. Han kan stadig blive liderlig som en gravhund, men der sker bare ingenting. Heldigvis havde den moderne lægevidenskab et trick eller to i ærmet, skriver Unilad.

"Der er en pumpe i pungen, som jeg kan klemme på. Det sender en væske til en cylinder i penissen, som gør den erigeret. Når jeg er færdig, så kan jeg klemme et særlig sted på dilleren, så væsken ryger tilbage i pumpen," fortæller han på Reddit.

Hvis du er modig, så kan du se en video af systemet . Det er dog ikke Titantool på filmen.

Han fortæller også, at han kan gøre bollesprøjten hård og blød som han vil, og kan holde den hård så længe han vil. Dog indrømmer han sammen med sin kone, at det var lidt mærkeligt i starten, og det krævede noget tilvænning at have en tredje kugle i pungen.

Selvom penissen har er ret meget hans egen udenpå, så har han desværre ingen følelse i den.

"Det er noget lort - rigtig meget. Men lægerne fortalte mig igen og igen, at sex mest er i hovedet. Da jeg fandt ud af det, så blev det meget bedre. Orgasmerne er dog ikke så gode. Jeg kan dog mærke at kroppen sitrer lidt," fortæller han.

Da hans orgasmesystem er blevet helt smadret, så skal han til at lære sig selv at kende på ny. Fx kan han pludselig komme, når han bliver liderlig. Men det "løber" bare ud af ham, hvilket er ret nederen. Andre gange er han slet ikke sikker på, om han er kommet. Dog har han fundet hjælp i en særlig plante.

"Jeg har prøvet pot for første gang, og det hjalp på smerterne i mine ben, men det gjorde også orgasmerne meget bedre!" siger han.

Hans kone er også pænt tilfreds. Hans diller er nemlig samme længde, men tykkere.

Du kan se alle før- og efter billeder af 'Titantool' lige her. (Advarsel: Du skal nok ikke åbne det link på dit arbejde.)

ANNONCE
Sådan føles sex med en kunstig protese-penis
Del

Seneste nyt