Magasinet M!

Sådan forbedrer du dine orgasmer i soveværelset

Nemme tricks til vildere sex!

kal du eller din partner forkæles ekstra meget, så er det en god idé at introducere sexlegetøj i soveværelset. Det kan både være spændende, pirrende og pifte sexlivet op - samtidig med at begge partnere kan opnå større nydelse under dynerne.

Og selve samlejet er en stor fornøjelse i sig selv, men klimaks hos begge parter er stadigvæk en stor del af legen - både hos kvinden og hos manden.

Forspil, forskellige sexstillinger, blide kærtegn, massage og meget andet er velkendte tricks til at opnå orgasme i soveværelset - men med sexlegetøj kan man ofte lige tage skridtet videre.

Herunder er de bedste tricks til at få en bedre orgasme for både mænd og kvinder:

ANNONCE

Sådan kan du få en bedre orgasme som mand

Den simple

Fleshlights og afarter af det klassiske onani-produkt er bare en sikker vinder - der er et helt andet ‘greb’ om din pik, det er det tætteste du kommer på den ægte vare og så er kan det være håndfri, hvis du placerer den strategisk. 

Sexlegetøjet til dig, der vil opgradere din orgasme nemt og billigt

Den til numsen

Mænd behøver ikke være så afskrækket fra numseleg af frygt for, at man pludselig bliver stemplet som homoseksuel - det er en gammel, gammel og forældet tankegang. Kan du ikke huske Stifler i American Pie 2, hvor han lige bliver prostata-stimuleret af en sygeplejerske? Jep, der sidder mange erogene zoner oppe i bagklappen, og det kan du bedst muligt kombinere med en penisring-prostata-stimulator. Du holder længere og din orgasme bliver vildere!

Glem fordommene og giv dig i kast med en helt ny form for orgasme!

Den med vibrationer i spegepølsen

Vibrationer i sexlegetøj til mænd har længe været overset - men er i nyere tid blevet implementeret til en vigtig spiller (hæh) i forhold til at opgradere nydelsen. Det får du eksempelvis i denne masturbator, som både kan bruges som penetration og vibration. 

Oplev vibrationer i sexlegetøj til mænd

ANNONCE

Sådan kan du få en bedre orgasme som kvinde

Den med vibrationerne

Der findes et utal af vibratorer til kvinder, som stimulerer på forskellige vis - men en sikker vinder er den kraftfulde Wand, som kan justeres i hastighed, tempo og intensitet til den helt perfekte hyggestund med dig selv eller din partner.

Vibrationer, der sender dig i orgasmehimlen

Den med de realistiske detaljer

En dildo er altid et hit i forhold til at efterligne samlejet og blive fyldt ud - og der er det smag og behag i forhold til, om man ønsker realistiske eller bare praktiske redskaber. Her kan man eksempelvis få en realistisk dildo med klunker og det hele, hvis man vil leve sig ind i fantasien.

Realistisk dillermand til hyggeleg

Den med koncentreret kærlighed

Klitoris fortjener al den kærlighed den kan få - og dette legetøj sørger for isoleret opmærksomhed de HELT rigtige steder.

Ekstra stimulans under forspil

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce