Magasinet M!

Sådan gør du de lange efterårsaftener mere interessante

Sommeren er forbi, bladene er faldet af træerne og det kolde og blæsende efterår har for alvor fået tag i Danmark. Og vi går alle en tid i møde, hvor aftenerne gradvist bliver længere og mørkere.

Nogle elsker denne tid på året, og andre bryder sig ikke særlig meget om den, og kan ikke vente på at det bliver sommer igen. Dem, der ikke er så meget til denne årstid, har en tendens til at kede sig om aftenen, fordi de ikke rigtig ved, hvad de skal tage sig til. Denne type ender ofte med at se en masse serier og film på fx Netflix, HBO og hvad der ellers er af muligheder for dette.

Gør noget anderledes

Der er ingen tvivl om at det er god underholdning at se Netflix osv., men der er heller ingen tvivl om at for meget af én ting, heller ikke er så spændende i længden.

Af den grund får du her et par alternative forslag til nogle nye ting, som du og din partner kunne give jer i kast med, og som utvivlsomt vil få de mange, lange efterårsaftener til at føles kortere og meget mere interessante.

 

1. Opdag nye sider af hinanden med sexlegetøj

Hvorfor ikke bruge de mange mørke, kolde efterårsaftener, der står for døren til at lære hinanden endnu mere intimt at kende? 

Det kunne I fx gøre på en måde, der både er fræk og pirrende ved at kaste jer ud i at eksperimentere med sexlegetøj. Det er også en god måde at tilføre ny gejst og gnist til sexlivet.

Hvis I ikke er så erfarne med at bruge sexlegetøj, kan I jo starte stille og roligt ud med at købe en ganske almindelig dildo. Dildoer er noget af det mest populære sexlegetøj, man kan få, og de fleste har én, som de bruger til onani.

Er I lidt mere erfarne, eller gerne vil prøve noget, der er lidt anderledes, findes der i dag masser af forskellige slags dildoer, man kan prøve af i alskens former, farver og størrelser.

Fx kan man få dobbelt dildoer, kæmpe dildoer og dildoer, der ser meget naturtro ud med blodårer og penishoved.

Endvidere kan man få dildoer, der er fremstillet i glas, som hører til de lidt mere specielle og interessante dildoer, der giver nogle interessante muligheder. En glasdildo, holder nemlig rigtig godt på temperaturen, hvilket gør at man kan eksperimentere med at bruge den enten afkølet efter en tur i fryseren, eller opvarme efter en tur i noget varmt vand i nogle minutter. 

Bagefter, når man så bruger den enten afkølet eller opvarmet, giver det en ganske unik onanioplevelse, som man ikke kan få med andre dildoer.

Så hvis det lyder som noget for dig og din partner, kan du finde både glasdildoen, den naturtro og den ”almindelige” hos fx webshoppen privateplay.dk, som udelukkende forhandler sexlegetøj i den bedst tænkelige kvalitet.


2. Lær at strikke

Hvis det går som det skal på hjemmefronten, hvad angår de lystige stunder i soveværelset, så kan man selvfølgelig også kaste sig over noget helt andet for at fordrive de lange, mørke efterårs- og vinteraftener.

Hvorfor ikke begynde at lære at strikke? Strikning har førhen været noget, som man har forbundet med lidt ældre mennesker, som fx ens forældre, eller bedsteforældre gør.

Men i de senere år, er strikning faktisk gået hen og blevet ganske moderne og nærmest hipt blandt den yngre del af befolkningen også.

Årsagen hertil skal måske findes i at strikning er en både sjov og kreativ hobby, der udfordrer éns kreative evner og ikke mindst finmotorik. Derudover er det også en meget afslappende og hyggelig måde at spendere sin tid på, og så er der selvfølgelig den gevinst ved det at når man er færdig, så sidder man med noget, der rent faktisk er brugbart fx i form af en dejlig blød sweater.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE