Magasinet M!

Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar

Tinder deler ud af hemmelighederne der giver flest matchesDer er ikke noget som sommervarme, der sætter gang i kådheden rundt omkring i landet, altså det skulle da selvfølgelig lige være en corona-nedlukning, men det er vi (syv, ni, tretten) ude over. 

Derfor har vi fået lov til at få et kig i Tinders tal - for at kunne give et sæt rent ud databaserede guidelines, til at optimere dating-profilen til flest mulige matches

ANNONCE
Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar

1. De rette emojis er vigtigere end du tror!

Folk vil gerne lære dig at kende, så emojis er vigtigere end man tror, da de små velkendte smilyer er med til at give dine potentielle matches en ide om din humor og personlighed. Selvom man ofte tror at  Tinder er fyldt med sjofle emojies, så er danskerne vilde med alt andet en grønssagsemojies. Blandt de emojis der trender på de danske Tinder-profiler er blinke-emoji, klingende øl-emoji og solbrille-emojien. Så hop med på bølgen og få disse emojis ind på din profil. ???

ANNONCE
Altså, hvem kan ikke li' Doja Cat? - Foto: Jean Nelson - DepositPhotos - Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar Altså, hvem kan ikke li' Doja Cat? - Foto: Jean Nelson - DepositPhotos

2. Musik giver flere matches

Blandt Tinder-medlemmerne er musik den mest populære intresse globalt og i Danmark. Tilføj din yndlingssang (Spotify Anthem) for at vise potentielle matches, hvad du kan lide at lytte til. Det er værd at opdatere så ofte som du får øjnene op for nye sange, da din interesse for bevises ved at være aktuel. Over 40 % af alle Tinder-medlemmer rundt om i verden har tilføjet Anthems til deres profiler, og når de har, har de oplevet en stigning på 10 % i matches.***

Særligt én dansk artist er populær for de danske singler.  Blandt de 10 mest populære artister på danske Tinder-profiler er kun én dansk artist, nemlig ArtigeArdit, der sniger sig ind på en 5. plads. I tæt løb med bl.a. Justin Bieber, TheWeeknd, Frank Ocean og Doja Cat.*

ANNONCE
Vi kan nok takke Victor Axelsen for den boomende interesse for badminton. Tak, Victor.  - Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar Vi kan nok takke Victor Axelsen for den boomende interesse for badminton. Tak, Victor.

3. Tilføj interesser, der boomer i DK

At tilføje interesser til din profil er en nem og smart måde at fortælle mere om dig selv, og disse kan føre til mere interessante samtaler. Er du for eksempel den sporty type, der fortærer alt i sportens store verden? Så kan du føje interesser som "fodbold", "basketball" eller "badminton" til din profil. 

Men hvad kan danskerne egentligt lide at lave? Blandt de 10 mest populære interesser ligger musik på førstepladsen efterfulgt af rejser og dernæst træning. På listen er også vin, madlavning og film blandt danskernes favoritter.*

ANNONCE
Bliv Tinder Verified så folk ikke tror du catfisher! - Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar Bliv Tinder Verified så folk ikke tror du catfisher!

4. Autenticitet er nøglen

Ifølge en undersøgelse er autenticitet og gennemsigtighed det, medlemmerne af Tinder værdsætter højest – og næsten halvdelen (48 %) af de 18-25-årige på Tinder svarer, at de primært leder efter en autentisk person, der tør være sig selv fuldt ud. **** En autentisk profil giver både flere matches, og er startskuddet til de gode og personlige samtaler om det der interesserer dig. 


Verificerede profiler får flere matches, så det er en klar win-win, at følge de hurtige trin på appen, som verificerer din profil. Det handler om et par enkle trin, et par hurtige selfies, og så får du et blåt tjek på din profil, der bekræfter at det er dig på billederne. 

ANNONCE
Sådan gør du din Tinder-profil sommerklar

5. Brug billeder, der fokuserer på dig

Start sommersæsonen med at opdatere din profil med nye billeder. Den populære profil har varierende billeder fra forskellige situationer, der giver en ide om, hvilken person, der gemmer sig bag. Fem billeder er det ultimative antal at have, og selvom det er populært at vise billeder af vennerne, så er det vigtigt at have et overtal af billeder af sig selv. 

ANNONCE

Rådene i guiden er baseret på interne data fra Tinder Danmark i perioden januar 2022 - juni 2022 og rapporten 'Tinder Future of Dating'. 

Held og lykke, Don Juan!

* Interne Tinder Danmark-data fra januar 2022 - juni 2022
**En global undersøgelse udført på vegne af Tinder fra 7.-11. april 2022 blandt 2.071 voksne i alderen 18+ i USA. For yderligere  information om pull se Festival Mode 
*** Global Tinder data fra Music Mode december 2021
**** Data fra Tinder Future of Dating report. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce