Magasinet M!

Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget

Det at have sex på et offentligt sted er en af de ultimative fantasier, man kan have. Men hvordan sikrer man sig, at man ikke bliver taget på fersk gerning midt i den seksuelle akt? Det kan du læse lige her.Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget

Attention, adrenalinjunkier og exhibitionister! I drømmer ofte om at have sex på offentlige steder, men har tit svært ved at tage det sidste skridt af frygt for at blive opdaget. For det ville både være ydmygende og virkelig pinligt. Playboy har sammensat en lille guide til, hvordan du gør det mest muligt diskret. Så nu er der altså ingen undskyldning for ikke at udleve jeres beskidte fantasier, når I har læst de ni råd på de kommende sider.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
1: Lav en liste med forskellige steder

Tænk lidt over det, inden I realiserer jeres drøm. Lav en liste med steder, som I godt kunne tænke at have sex på. Kun fantasien - og en smule fornuft - sætter grænser. Er det varmt udenfor, kan I eksempelvis liste stranden, parken, skoven eller under stjernerne. Er det koldt, list et indendørs sted, der stadig er offentligt, så som biografen, et prøverum eller biblioteket.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
2: Semi-offentligt er også fedt

Der behøver ikke at være mennesker i nærheden, for at det tæller som offentlig sex. Det kan være mindst lige så frækt at gøre det under en bro, i bilen eller bare på et offentligt toilet. Du kan også starte småt og gøre det i baghaven, på balkonen, på et tag eller foran et vindue. Det kan du altså stadig prale med over for dine venner.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
3: Tjek lokationen ud på forhånd

Du tror måske, du har fundet det perfekte sted at ordne det på, når det bliver midnat, men du havde ikke lige regnet med, at sikkerhedsvagter ville patruljere stedet på det tidspunkt. Spontan sex er spændende, men hvis du er undersøger stedet, du har i kikkerten, på forhånd, kan det mindske chancen for at blive opdaget. Kig efter sikkerhedsvagter, kameraer og folk, som arbejder tæt derpå. Udpeg et privat spot, der stadig er en anelse vovet, men ikke så åbenlyst, at alle, der går forbi, kan se dig og din partner.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
4: Klæd jer efter forholdene.

Nej, du og din partner vil ikke have stramme bukser på, som skal lynes. Du bør tage nogle løse bukser og boxershorts på, mens et skørt, der giver dig "let adgang", er at foretrække ved din partner. Endnu lettere er det, hvis hun er bundløs. Hvis nogen pludselig skulle dukke op rundt om hjørnet, vil I hurtigt kunne få klunset på uden at panikke.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
5: Vælg stillingen med omhu

Ikke alle stillinger egner sig, når vi taler om offentlig sex. Hvis I er på en strand midt om natten, kan missionæren eller hende oven på dig godt lige gå an. Men hvis I vil have, at ingen skal vække mistanke - enten på en balkon eller mod en mur på fyldt natklub, skal I være mere diskrete. Her er stående sex at foretrække (fx som det famøse par foran Orange på årets Roskilde Festival). Det er diskret nok til blot at ligne, at I har gang med et hedt 'make-out', og fleksibelt nok, til at I kan slippe af sted med det næsten alle steder. Desuden: Hvis nogen skulle opdage det, kan du hurtigt trænge ud og se nogenlunde normal ud igen.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
6: Hold jer til en quickie

Der er ikke tid til at trække elskoven ud. Derfor: Afslut det hurtigt. Meningen med offentlig sex er, at det skal være en passioneret, hurtigt og adrenalinfremkaldende omgang.

Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
7: Medbring en vibrator

Nogle gang kan en quickie være temmelig uforløst, især hvis din partner altid behøver en form for forspil. For at sikre dig, at I begge peaker hurtigt, kan I med fordel medbringe en lille vibrator for at fremkalde klimaks hurtigere under sex. Det booster tilfredsstillelsen med øjeblikkelig virkning, hjælper hende med at blive tændt og får jer begge til at komme hurtigere, sådan I ikke går derfra med en flad fornemmelse.

ANNONCE
Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
8: Hold igen med volumen og ansigtsgrimasser

Offentlig sex er ikke en ting for "skrigere". Minimér risikoen for at blive opdaget ved at holde stønnelydene og de lystige ansigtsgrimasser på et minimum.

Sådan har du offentlig sex uden at blive opdaget
9: Husk vådservietter og en børste

Dette hjælper ikke blot med rengøringen, men det vil få jer begge til se friske ud lige efter knaldet. Hurtig, passioneret sex i offentligheden kan hurtigt blive lidt af et mess, og hvis I eksempelvis skal joine en gruppe, efter i har gjort det på et restaurant-toilet, kan I hurtigt friske jer op med vådservietterne, og din partner kan få bugt med sit bollehår med børsten. Spændingen ved risikabel, offentlig sex kombineret med jeres "kan-ikke-modstå-dig"-lyst gør det hele til en uforglemmelig oplevelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce