Magasinet M!

Sådan har hun det med at du er jomfru i 20'erne

Pigerne hjælper dig med at svare på et noget tabubelagt emne.

Sådan har hun det med at du er jomfru i 20'erne

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om mænd i hans alder, som er jomfru:

"Inspireret af et spørgsmål på woman.dk vil jeg stille det samme spørgsmål fra mandens side: Hvad tænker I om fyre, som aldrig har haft sex? Jeg er 26 år gammel og er stadig jomfru, hvilket jeg tænker rigtig meget over. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad en pige mon tænker, når jeg tager med hende hjem fra byen. Jeg synes, det er anstrengende at høre på mine venner, der hele tiden prikker til mig og spørger. Jeg er ikke flov over det, men tror, det kan blive akavet en dag at skulle fortælle en pige det. Hvad tænker I?"
- Radiograf, 26

Det er en meget intim ting at dele, og det kan være svært at tale om for nogle mænd. Hvordan breaker du sådan en ting til hende, og er det overhovedet vigtigt, at hun ved det? Læs med her, og find ud af det. 

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt