Magasinet M!

Sådan har pigerne det med wingmen

Går du på ofte scoretogt med din wingman? Eller mener du, at du godt kan klare ærterne selv? Se, hvad pigerne mener om den berømte og berygtede wingman-ordning.

Sådan har pigerne det med wingmen

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om wingmen og wingwomen:

"Wingman/Wingwoman - go eller no go? Foretrækker I mest, at selve fyren kommer og snakker med jer og så vidt som muligt prøver at føre en god samtale, eller er det fint med en god ven/veninde, som prøver at hjælpe en?"
- Michale, 21

Du er i byen sammen med gutterne, og I har en seriøs wingman-situation igang. Det hele kører, men pludseligt går der et eller andet galt, og pigerne siger tak for i aften. Hvordan tror du, pigerne har det med wingman-ordningen, og det, at din ven baner vejen for en scoring? Læs deres svar her.

Har du et spørgsmål?

Og er der noget, du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt