Magasinet M!

Sådan har 'The Rock' fået sin krop

Ja, vi ved godt, at han snyder. Men steroider og væksthormoner gør det ikke alene. Her er Dwayne 'the Rock' Johnsons sindssyge trænings- og kostregime.

Sådan har 'The Rock' fået sin krop

Sindssyg strikt diæt

Men enhver, der er bare semi-seriøs med sin træning, ved, at styrketræning ikke gør det alene. Du bygger fundamentet for drømmekroppen i køkkenet.

"Da jeg forberedte mig til rollen i Hercules, fulgte jeg en hardcore kostplan i 22 uger, der krævede, at jeg skulle spise syv måltider om dagen. Jeg åd en masse æggehvider, filet mignon, kylling, fisk, havregryn, broccoli, asparges, bagte kartofler, ris, salat and de "rigtige" kulhydrater. Altsammen målt og vejet efter mit behov". 

There you have it, folks. Det "eneste" du skal gøre for at blive ligeså kæmpe som Dwayne Johnson er at stå op, når vi andre går i seng og træn så to timer, seks dage om ugen. Og husk også lige at proppe dig med syv måltider om dagen. Held og lykke.

P.S.: Don't do drugs.   

Den 201 cm høje og 120 kg tunge amerikanske skuespiller er ikke kommet sovende til sin krop. Og nu ser vi lige bort fra det faktum, at han med stor sandsynlighed fylder sig med væksthormoner. Det betyder dog ikke, at man kan flade ud på sofaen og se musklerne vokse. Dwayne Johnson har trænet hele sit voksne liv. Han startede allerede med at løfte de tunge vægte, da han spillede amerikansk fodbold på højt plan og fortsatte, da han slog igennem som professionel (show) wrestler. 

 

Træningslejr på seks måneder

I forbindelse med sin rolle som Hercules i filmen af samme navn fra 2014, afslørede Johnson, hvordan han trænede og hvor meget mad, der røg indenbords for at virke troværdig i rollen som den babariske kriger. Det betød, han måtte træne seks dage om ugen - hver uge i seks måneder. Træningen bestod af 50 mintters cardio efterfulgt af styrketræning, hvor han trænede én muskelgruppe om dagen. Ikke imponeret? Så vent til du hører, hvad tid galskaben startede:

"Jeg starter med at træne kl. 04.00. Jeg kan godt lide at have dagens træning overstået, inden jeg møder ind på filmsettet. Jeg træner seks dage om ugen, og selv når jeg ikke filmer, står jeg op mellem kl 03 og 05 for at træne."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE