Magasinet M!

Sådan her vil livet i 2116 se ud - sandsynligvis

I løbet af de sidste 100 år er der sket meget med vores levestandard. Men har du nogensinde forestillet dig, hvordan det vil se ud om 100 år fra nu?

En ny rapport skrevet af akademikere, fremtids-arkitekter og byplanlæggere for teknologifirmaet SmartThings giver et bud på, hvordan samfundet vil se ud om 100 år - nærmere bestemt i 2116. Og skal man tro på den, kommer det til at være "pretty awesome".

De forudser, at i stedet for at pakke en kæmpe kuffert og tage på ferie, vil det være muligt at tage hele sit hus med - takket være gigantiske droner.

ANNONCE

I stedet for at bygge endnu højere huse, end man i forvejen gør, vil fremtidens byplanlæggere i stedet kigge nedad. Færre skyskrabere, men flere "jord-skrabere". Hvad vil det så sige? Jo, det er, som navnet antyder, underjordiske huse, som vil kunne bygges hele 25 etager ned i jorden. Vi har allerede set undervandshuse i Dubai, men om 100 år vil der være hele byer under vandet beskyttet af en stor kuppel.

ANNONCE

På det gastronomiske plan vil der også være sket noget. 3D-printet mad vil være en del af dit liv, og det vil være muligt at downloade din livret - printet og klar til at spise på få sekunder.

Sådan her vil livet i 2116 se ud - sandsynligvis

Udover mad vil det også være muligt at 3D-printe hele huse og alle de møbler, man nu har lyst til at fylde sit nye hjem med. Som om det ikke var nok, vil husene være fyldt med vægge lavet af LED-skærme, så du kan ændre farver og mønstre, som det passer dig.

Og i stedet for at rejse til Phuket for at spendere ferien, vil det være muligt at tage på rumrejser - alt afhængig af hvornår Månen og Mars bliver koloniseret (for det kommer åbenbart til at ske).

ANNONCE

Rumforsker Dr. Maggie Aderin-Pocock, medforfatter til rapporten, siger ifølge Unilad:

"Vores liv i dag er næsten uigenkendeligt i forhold til det liv, vi havde for hundreder af år siden. For bare 10 år siden var teknologifirmaer som SmartThings utænkelige. I dag kan vi styre og kontrollere vores leverum med et enkelt tryk på vores smartphone. I løbet af de næste hundrede år vil vi se endnu en stor udvikling i forhold til vores liv, og hvordan vi interagerer med vores omgivelser."

Vi håber virkelig for vores afkom, at det her bliver en realitet. For det sparker godt nok kæmpe røv!

ANNONCE
Del

Seneste nyt