Magasinet M!

Sådan holder du den perfekte julefrokost

Det er din tur til at holde jule-festivitas for gutterne, men du aner ikke, hvor du skal begynde. Ro på - vi hjælper dig i gang

Sådan holder du den perfekte julefrokost
Maden

Det er de færreste mænd, der gider lave maden selv, når der skal holdes julefrokost for gutterne. Men det er der heller ingen grund til - der er masser af catering-firmaer, som kan levere de gode sager til rimelige penge.

Sild, lun leverpostej, brød, ost, skinke, laks, tarteletter og selvfølgelig frikadeller er obligatorisk på julefrokostbordet og kan fås til lige omkring 140 kr. pr. kuvert. Kokken og Jomfruen er et godt bud på et catering-firma, der kan levere varen - men husk at bestille i god tid. Men husk at bestille ekstra bacon.

ANNONCE
Sådan holder du den perfekte julefrokost
Snapsen

Når det kommer til de våde varer, er kun det bedste godt nok. Derfor bør du tjekke vinderen af M!s store snapsetest.

Den skal naturligvis kastes i halsen iskold, selvom den faktisk er så god, at du sagtens kan lade den stå fremme i et par timer. Husk at købe rigeligt - regn med minimum ti skåle pr. mand i løbet af en god aften. 

ANNONCE
Sådan holder du den perfekte julefrokost
Øllet

Ingen julefrokost uden øl! De gyldne dråber hører hjemme til enhver julefrokost, og her vil du selvfølgelig også gerne vise dine venner, at du har forstand på de gyldne dråber.

M! kan varmt anbefale Jacobsen Golden Naked Christmas Ale, der fuldt fortjent løb med sejren i vores julebrygtest i 2008. Den kan købes i de fleste ordentlige supermarkeder, når julen nærmer sig.

ANNONCE
Sådan holder du den perfekte julefrokost
Påklædningen

Fordelen ved en damefri julefrokost er, at I kan møde op i hvad som helst. Men der er selvfølgelig visse ting, der hjælper stemningen på vej - usandsynligt grimme slips og nissehuer, for eksempel. Sidstnævnte kan også være handy, hvis du skulle komme til at drikke for meget og ikke har en brækpose ved hånden. Er du i tvivl, kan du se vores bud på et outfit til julefrokosten. 

ANNONCE
Sådan holder du den perfekte julefrokost
Stripperen

Regel nr. 1 til en herre-julefrokost: Damer ingen adgang. De lægger altid et låg på stemningen og begrænser samtaleemnerne til sko, følelser og en masse andre kedelige tøseting, der tager luften ud af festhumøret. Men det siger sig selv, at reglen ikke gælder strippere.

Tjek f.eks. Stripperdronningen.dk, der har et rigt udvalg af frække piger til at sætte gang i jeres julefrokost/underliv. Den frække pige på billedet her hedder Sandie Fox og, du kan booke hende her. Det koster omkring 1.599 kr. - men så er du også sikker på, at dine venner får en oplevelse, de sent vil glemme. 

 

ANNONCE
Sådan holder du den perfekte julefrokost
Underholdningen

Når festen er godt i gang, kan I med fordel give den en ekstra skalle med drukspil eller selskabslege. Guitar Hero/Rock Band, banko, Træmand, Pyramide og øl-Tour De France er sikre vindere, men M!-redaktionen har en svaghed for den klassiske pakkeleg. 

Er du løbet helt tør for ideer, kan du jo også prøve disse 3 drukspil til din smartphone.

ANNONCE
Del

Seneste nyt